Грях ли е: Влюбен съм в колегата на баща си!

0
353

Не зная дали личната ми драма е уникална, но търся съвет

Аз съм младеж на 20 години и това е моята лична драма. Скоро завърших гимназия и вече съм студент в столицата. Родителите ми са хубави хора и доста са ме подкрепяли, във всичко. Единствено дете съм им, а те са ме създали почти в зряла възраст. Баща ми до година-две му предстои пенсиониране, мама вече не работи. Те са дали много нещо на света, защото са интелигентни и работливи хора. Всяка събота и неделя заминават на село, родното место на баща ми, което е красиво селце в полите на Средна гора. Природата и климата в него са невероятни, а моите родители си помагат на домакинството, като отглеждат пресни зеленчуци.

Бабите и дядовците ми отдавна не са на този свят. Аз не съм неблагодарен син, но нещата просто се случиха. Още от малък се чувствах различен, момичетата не ме привличаха. Не смеех да споделя с нашите, които са добри хора, но доста консервативни. Те се надяват по-скоро да станат баба и дядо, но аз не мога да сбъдна мечтата им. Тайнично обичах да гледам филми, в които главни герои са влюбени мъже. За малко веднъж баща ми да ме спипа в стаята ми, на компютъра, когато двама красавци се целуваха.

Личната ми драма е уникална
Личната ми драма е уникална

Нещата и за мен се случиха вече и съм сигурен, че си намерих човека на живота. Влюбен съм в колегата на баща си. Той работи в една фирма, инженер е и началник на отдел. Неговата дясна ръка е хубавец на 26 години. Веднъж потърсих баща си на работата му и така се запознах с него.

Сякаш ток премина през мен. После той ме покани да гледаме мач в друг град. С разрешението на родители си заминах, вечерта ходихме на бар и после, в хотела….Беше такава невероятна нощ…Помня ръцете, целувките му, не мигнахме, бяхме като омагьосани. Само аз и той, и света престана да съществува.



Заяви ми, че досега не е срещнал голямата си любов, докато не се запознал с мен. Неговите родители знаят за ориентацията му, те са млади, съвременни, но аз няма как да нараня своите.

Разкъсвам се, той иска да живеем заедно, но аз няма какво да обясня на моите. Те разчитат само на мен, как да ги оставя. Не искам никого да наранявам, но това е човека за мен. Помогнете ми, дано успея да реша личната си драма.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.