Сродната душа: Има начин да проверите дали вече сте я срещнали

0
1109

Всеки се стреми да открие  сродната душа. Дали наистина може да сте я срещнали, но да не се разбрали. Сега ще се ориентирате

По принцип не трябва да бъркаме сродна сродна душа с любовта на нашия живот.

сродна душа
Ако не сте срещнали своята сродна душа, тази година ще ви се случи

Двете категории могат да се препокриват, но не е задължително, казва астрологът Хули Леонис.

Като сродна душа може да бъде някой много близък приятел, роднина или член от семейството, който ни разбира най-добре. Не е изключено това да бъде и нашият партньор в живота.

След като прочетете по какви признаци трябва да търсите своята сродна душа, ще прецените дали сте я срещнали. Признаците са открити от powerofpositivity.



1. Сродната душа винаги е до теб

Вашата сродната душа е онзи човек, който застава до теб или зад теб, когато определени сложни или непредвидими ситуации изискват подобно действие. А не си тръгва, за да си спести неприятностите.

2. Сродната душа винаги те подкрепя

Можеш безрезервно да разчиташ на своята сродна душа, защото той или тя няма да те спре да направиш дадено нещо. Но откровено ще очертае рисковете и плюсовете, за да си наясно какво може да те очаква или да ти се случи.

Твоята сродна душа не само те познава. Тя те усеща и когато имаш нужда от подкрепа, винаги ще я получиш.

3. Сродната душа и вие имате  сходни  морални ценности и разбирания

Винаги намирате общ език по всички въпроси от житието и битието. Светът е многолик и всеки го възприема по различен начин, но вие и вашата сродна душа имате еднакви или твърде сходни разбирания за живота.

4. Сродната душа  събужда  страстта за живот у теб

Ако вашият партньор е вашата сродна душа, страстта никога няма да угасне между вас, защото вие се чувствате толкова добре заедно, че никога няма да си помислите за изневяра.

Ако ваш приятел е вашата сродна душа, в страст към живота се подразбира желание да правите нови неща, да поемате нови рискове, да експериментирате, да се развивате.

5. Сродната душа винаги е нежна с вас

Вашата сродна душа не иска да страдате, а напротив – да се чувствате прекрасно.

Това са хората, които знаят как да ви разсмеят, как да ви направят подходящ комплимент, така че да се почувствате доволни и щастливи.

Можете спокойно да споделяте със своята сродна душа лични и интимни проблеми, своите амбиции и стремежи, защото тези хора няма да ви накарат никога да страдате.

6. Сродната душа ви кара да се чувствате специални

Вашата сродна душа е наясно  какво обичате и какво не. Тя намира начин да ви спести нещата, които не обичате и да ви даде онова, което харесвате или от което имате нужда.

7. Сродната душа високо цени вашата любов

Ако вашата сродна душа е вашият партньор, тук като любов се подразбира и интимността.

Ако вашата сродна душа е приятел или друг член на семейството, любовта има друго измерение – желанието да се виждате често, да комуникирате постоянно, дори да се чувате по телефона или скайпа просто така.

8. Сродната душа ви  кара да се чувствате в безопасност

Няма значение дали това е вашата половинка или ваш приятел, вашата сродна душа ви помага да решите своите проблеми било с подходящи съвети, било като ви свърже с някой компетентен човек.

Дори ако се наложи, сродната душа е готова да ви защити в истинския физически смисъл на думата.

9. Сродната душа ви  дава необходимата свобода

Когато вашата сродна душа е вашият партньор, свободата е много важна, защото така всеки един от вас се зарежда с нови впечатления и емоции.

Много е важно да не ви задушават със своето присъствие.

Това се отнася и за вашата сродна душа приятел.

Вие имате потребност да се чувате и да се виждате, но и това правите  в рамките на определени граници, защото знаете, че дори и да вибрирате на едни честоти, съществува  риск да започнете да си досаждате.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.