Кичка Бодурова още е потресена: Видях ужасни неща в Къщата!

0
322

Кичка Бождурова още не може да се отърси от кошмара

Естрадната прима Кичка Бодурова още е потресена от видяното в Къщата на ВИП Брадър!Кичка призна, че не е била от най-кротките в Къщата, но пък била истинска. Тя е категорична, че е такава, каквато е и навън. Който я харесва, ще я приеме,останалото е притворство. Певицата от Лас Вегас е възмутена от лицемерието, което е царяло вътре. Това качество тя не може нито да приеме, нито да оправдае. И не на всяка цена го оправдава.

Като пример за лицемерен човек тя посочи Ернестина Шинова. Според нея съпругата на режисьора Андрей Слабаков била наистина интелигентна и добра по своему, но пък вътре играла и не била истинска. В реалният живот тя нямало как да приеме за приятелки момичета като плеймейтките Моника Валериева и Светлана Василева.

Кичка Бодуровае потресена от сърце
Кичка Бодуровае потресена от сърце

Вътре се правела на майка Тереза, но навън нито веднъж не ги потърсила, издаде тайната Кичка. Всичко било, за да се хареса на зрителите. Показателно е и отношението й към Джино. Тя се разтопи да му прави комплименти и дори да му казва колко го обича, за да си повиши рейтинга.

Само като излезе от Къщата обаче и разбра, че американския бизнесмен е любимата звезда на народа тя го забрави, втрещена и огорчена е Кичка Бодурова. Тя още недоумява как, като чакали багажа си от ВИП Брадър, шампиона Джино се опитал на два пъти да отиде до Ерна, за да я прегърне, но тя се направила, че не го забелязва. Кичка Бодурова е потресена и от поведението на Станимир Гъмов. Той стана уж много близък, едва ли не гадже на Преслава, само и само да прилапа и нейните фенове.



Иначе не би заел подобно призово място, като се има предвид безкрайните му изцепки и трайното залитане по чашката.Кичка Бодурова е обидена и от епитетите на дует Ритон към нея. Но поне Здравко е бил истински. Кибритлия, но си признава винаги вината. Затова Кичка Бодурова ще спази добрия тон със звездното семейство, след като се засекат по участия, но няма да са приятели. Сега очаква с нетърпение да се прибере в Америка, за да прегърне дъщеря си и съпруга си.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.