Жива рана: Десислава не може да повярва, Джаферович я попиля!

0
322

Десислава още е в шок от случилото се

Десислава не може да повярва на това предателство. Звездата на „Пайнер” не очакваше такова отношение от най-близкия си приятел в Къщата на Биг Брадър Ол Старс. След шока, който изпита от влизането на бившото й гадже, ММА боецът Зарко, още един ужас се изсипа на главата й. Това се оказа хърватина Ваня Джаферович, който я попиля.

Блондинката го имаше за свой приятел и съмишленик, но думите му я накараха да се натъжи. Десислава не очакваше това от кроткия бивш футболист. Той я отбягваше от няколко дни, но залисията и сълзите, които проля заради любовта й към Светлозар Савов я накараха да не забележи поведението му.

Десислава не очакваше подобно отношение
Десислава не очакваше подобно отношение

Докато един ден тя го запита и той каза в прав текст, че е по-добре да си комуникират по-нарядко, само при нужда. Защото не намирал за правилно да ги говорят непрекъснато . Разбрал това, след като пред цяла България устата Соня Колтуклиева изръси, че бил влюбен в в поп фолк дивата.

„Много те харесвам, но обичам съпругата си. Не искам да я наранявам и след всичко това, което чу да я карам да ревнува или да си мисли други неща”, отсече Ваня Джаферович. Десислава не успя отначало да повярва на ушите си и веднага се оплака на Ваня Червенкова. Което даде повод на бизнес дамата отново яростно да захапе журналистката.



Певицата обаче остана разстроена и огорчена. Хърватинът бе сред малкото верни хора, на които тя се доверяваше и с които комуникираше без да се притеснява. Но действието му й бе равносилно на предателство. Тя се опита да му каже, че това са долни инсинуации от страна на Соня, но Джаферович остана непреклонен. Той й заяви, че ще си говорят само при супер наложителни ситуации. Но дали яростната съпротива и нежеланието на бившия ритнитопковец да не говорят означава, че той наистина изпитва чувства към Десислава?

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.