Посланията от Ангелите до 27 декември чрез Дорийн Върчу (ВИДЕО)

0
399

Настоящата седмица е специална и посланията от Ангелите чрез д-р Дорийн Върчу го доказват

Не случайно д-р Дорийн Върчу използва Mary, Queen of Angels Oracle Cards – картите с  посланията „Мария, Царицата на Ангелите“, защото седмицата на Рождество Христово е свързана и с Божията майка, без която Иисус Христос нямаше как да се въплъти в човешко тяло, за да извърши своята мисия на Земята.

Коледният дух се усеща и от настроението, което Дорийн Върчу и нейният малък пухкав домашен любимец показват, облечени в празнични коледни тоалети.

Както винаги, Дорийн Върчу размеси картите, докато се молеше на Господ да изтегли точно онези карти, които ще ни дадат най-правилната насока за живот.

След това изтегли 3 карти и още 1 като бонус за предстоящия светъл празник.



Първата карта е Be Strong – Бъди силен/а.

„Аз правя онова, което трябва да бъде свършено“ е посланието, изписано върху самата карта.

Посланието на Ангелите относно тази карта е свързано с предстоящи промени, които са твърде вероятни да ви се случат през първите два дни от новата седмица, но вие не трябва да се страхувате от тях, защото Вселената се грижи за всеки един от нас.

doriin-koleda
Д-р Дорийн Върчу и картите с посланията в компанията на пухкавия домашен любимец

Да бъдеш силен, според заглавието на картата означава да се погрижите добре за себе си. Това може да означава да се храните с нещо, да направите прочистване на организма, да се заредите с положителна енергия. През тези два дни можете да спортувате, да медитирате, молете се, излезте на разходка сред природата.

Втората карта, която д-р Дорийн Върчу изтегли е Family – Семейството. Тази карта важи точно за дните 23, 24 и 25 декември – Рождество.

Аз се моля за своето семейство и предавам грижата за него в ръцете на Господ, който ще се погрижи, ще ни подкрепи, ще ни излекува  и ще даде отговори на въпросите, които ни вълнуват.

Коледа е празник за семейството и всички наши емоции са насочени именно към него.

По Рождество ще имаме пълнолуние. Това означава, че някои хора нямат да спят и да се наспят добре, други ще страдат от безсъние.

Пълнолунието ще донесе прилив от енергия за други хора, така че внимавайте с алкохола в празничните дни, за да не станете прекалено енергизирани и превъзбудени.

Преди да започнете празнуването на Коледа, особено силно се молете  за вашето семейство и близки, съветва д-р Дорийн Върчу.

Не е нужно да правите нищо кой знае какво, за да се молите. Просто затворете очи, поемете дълбоко въздух и  кажете „Господи, имам нужда от твоята помощ“.

Третата карта за почивните дни е Grace – Грация (изящество, съвършенство).

Посланието е „Аз съм изпълнен/а със същата красота, спокойствие, уравновесеност и Божествено съвършенство, като всички останали Божии създания.“

Тази карта подсказва, че винаги трябва да пазим своя вътрешен мир, без значение какво се случва около нас. Не трябва да позволяваме на емоциите и събитията да рушат нашата вътрешна хармония.

Четвъртата допълнителна – бонус карта е Action – Действай.

Днес ще се погрижа за онези съществени неща от своя живот, които съм отлагал/а.

Това може да означава да направите нещо конкретно, което сте искали, но все не ви е оставало време, но може да бъде нещо, свързано с вашите емоции, чувства и вътрешна хармония.

Ако си дадете сметка, че нямате подобни несвършени или отлагани неща, не пропускайте да прекарате пълноценно времето през празничните и почивните дни  с вашите деца, семейства или приятели, посъветва д-р Дорийн Върчу.

Тази Коледа ще бъде най-прекрасната, ако не се опитваме да контролираме събитията и да налагаме своята воля, а оставим животът да се развива според Божиите планове.

Happy birthday, Baby Jesus! Честито раждане на бебето Иисус!

Д-р Дорийн Върчу благодари на Дева Мария затова, че роди  най-великата Светлина на света.

Видеото завърши с традиционния поздрав Aloha!

Превод от английски език и адаптация: Милена Христова

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.