Българин в кома ходи до Отвъдното, но го върнаха (ВИДЕО)

0
513

Това е една наистина интересна тема, която вълнува всички, защото един ден всеки от нас ще излезе от своето физическо тяло и ще отиде в Отвъдното

Как се стига до там и какво има там? Това са въпроси, на които с огромен интерес търсим отговорите.

А защо ги търсим? За да бъдем предварително подготвени какво може да ни се случи и да преживеем, когато земните ни дни приключат.

Писателят Пламен Григоров е автор на книгите   „Червените барети – тайните на Враня”, “Командоси срещу терора”,  “Българските спецсили”, “Афганистан – войната на командосите”, “Свръхчовекът от подземната академия на КГБ”, “Алкайда”, “Железният юмрук на САЩ”, “Непобедимият СПЕЦНАЗ”, “АЛФА – най-секретното подразделение на КГБ”, “Параграф 33″, “Нибиру и психотронната война”,  “Диверсантите от ВИМПЕЛ”, “Как да стана легионер”, “Командосите от СБТ” и други.

Следствие на неправилно лечение, кръвта му се натравя с гной, писателят Пламен Григоров изпада в кома за 30 дни и докато лекарите се борят да спасят физическото му тяло, душата му отива в Отвъдното.



Изгледайте видеото долу и чуйте лично разказа на писателя Пламен Григоров, защото той не може да бъде преразказан.

otvadnoto-tunel
Писателят Пламен Григоров ходи в Отвъдното и го върнаха

Който от читателите прояви по-голям интерес, може да си купи или да вземе от библиотеката книгата, която пише, след като излиза от комата.

Книгата на Пламен Григоров се казва „До Оня свят и обратно“.

Само ще направим едно уточнение.

На пазара има голям обем литература, свързана с Отвъдното.

Това са книгите на американския медуим Силвия Браун, на Лиана Антонова, на Едгър Кейси, дори разказите на бизнесдамата Ваня Червенкова.

 

plamen-grigorov
Писателят Пламен Григоров

Много хора, които са били в кома, а след това са се върнали, са разказвали какво са преживели оттатък, включително и Нели Конуей, но никой до сега не е разказвал нещо, което да прилича  на преживяванията на Пламен Григоров в Отвъдното.

Затова чуйте целия му разказ до края, преди да си направите някакви прибързани заключения.

Това е една вълнуваща и емоционална житейска история за света на Отвъдното.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.