Ан Камерън успя да се излекува от рак на дебелото черво с този сок!

1
740

Американката Ан Камерън успява да се излекува от рак на дебелото черво с помощта на сока от 2,5 кг. моркови дневно

Макар да ви се струва странно и невъзможно се оказва, че лекът срещу рак на дебелото черво е на една ръка разстояние от нас.

Освен това струва жълти стотинки, но въпреки това ние често го подминаваме на пазара, тъй като дори нямаме представа, че този продукт е толкова ценен.

Ан Камерън рак на дебелото черво
Ан Камерън (в средата) излекува рака на дебелото черво

 

А що се отнася до продукта, за който ви говорим, че често подминаваме на пазара, става въпрос за морковите. Да, всички знаем колко полезни са те за зрението и за кожата ни, но едва ли сте предполагали, че именно те са мощен лек срещу рак на дебелото черво .

Ан Камерън рак на дебелото черво
Ан Камерън излекува рак на дебелото черво със сок от моркови

Американката Ан Камерън се подложила за пореден път на операция, когато коварния рак на дебелото черво бил вече в трета фаза.
Тя обаче категорично отказала да се подложи на химиотерапия след операцията, тъй като преди това изгубила съпруга си от рак на белите дробове, въпреки че спазил и тази процедура.



Вместо да се подложи на химиотерапия, Ан пиела ежедневно прясно изцедения сок от 2.5 кг моркови. Когато след известно време отишла отново на изследвания, във връзка с поставената диагноза на заболяването й – рак на дебелото черво, нямало и следа от него, пише zajenata.bg.

 

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.