Горещо! Хванаха Ани Цолова в крачка

0
240

Звездата на сутрешния блок е опасно близка с един от колегите си от Нова тв

Хванаха екранната половинка на Виктор Николаев – Ани Цолова да кривва от правия път.

Запознати издават, че Ани Цолова използва всяка възможност да се изниже от сградата на Нова тв, за да кръшне на съпруга си. Тя оставяла почти цялата тежест по подготовката на сутрешния блок на колегата си Виктор Николаев.

Колеги на Ани Цолова издава, че изчезвала от офиса малко след края на предаването с оправданието, че имала да свърши редица лични ангажименти.

Ани Цолова
Звездата на сутрешния блок е опасно близка с един от колегите си от Нова тв

Едно от „неотложните й занимания” са посещенията й във фитнес залата, докато през това време Виктор Николаев се труди над редакционната работа извън ефир.



От две години насам тв звездата се е превърнала в истински маниак на тема спорт и няма нещо, което да я спре. За разлика от преди, тя е много по-отдадена на спорта, отколкото на работата, негодуват колегите й.
След раждането на сина си Калоян обаче Ани Цолова премина през деветте кръга на ада, докато се отърве от излишните килограми и сега е решена, че няма да позволи всичко това да се повтори.

Най-любопитното обаче е, че не ходи сама на фитнес, а с един от колегите си. Двамата липсват повече от два часа от сградата на Нова тв като Ани Цолова вози пълничкия си колега с личния си автомобил. Често се случвало след тренировките двамата да бъдат забелязани да обядват заедно в някое заведение.

Ани Цолова се оправдавала с това, че е по-напред с материала във фитнес залата и помага на колегата й да извае тяло.
Колегите на водещата обаче не вярват на думите й и твърдят, че двамата вече са опасно близки, пише retro.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.