Боби Ваклинов взриви ефира с тази рецепта за „пияно пиле”

0
1028

Повелителят на Бялата лястовица и Златният скункс приготви тази рецепта за гостите си

Боби Ваклинов, когото сме свикнали да гледаме в преследване на бягащи политици и в търсене на правдата в предаването „Господари на ефира”, взриви ефира с участието си в „Черешката на тортата”.

Първото, което удиви зрителите е, че повелителят на Белите лястовици и Златните скунксове – Боби Ваклинов, живее под чехъл. Единственото нещо, което издава присъствието му в апартамента на приятелката му, е първообразът на Златния скункс, който си пази като талисман, а понякога му пъха по някой и друг продукт в муцунката за дегустация.

Боби Ваклинов
Повелителят на Бялата лястовица и Златният скункс приготви тази рецепта за гостите си

Боби Ваклинов даде на останалите участници ясно да разберат, че ако не се справи добре със задачата, ще излети от дома на приятелката си.
Очевидно тази сърцераздирателна изповед успя да трогне останалите и всички те единодушно му дадоха по десет точки, само и само да не бъде изритан като бездомно циганче на пътя.

Макар Боби Ваклинов да вложи цялото си старание в готвенето, по всичко си личеше, че кухнята не е неговото място. Някой му беше подредил старателно подправките на плота, а рецептата за „пияното пиле”, която приготви, му бе изпратена по нета.
Едно обаче е сигурно, ако той изобщо понякога готви, то неговият специалитет е „пияното пиле”, набучено на бутилка с бира.



Макар готварството да не е силната му страна, 40-те точки, които получи от останалите участници засега му гарантират, че ще остане „под чехъл” в жилището на приятелката си, пише bradva.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.