Тамян срещу магии и болести (РЕЦЕПТИ)

0
948

Тамянът е невероятно лечебно средство. Помага за облекчаване на диабета и срещу камъни в жлъчката и бъбреците

Още от древни времена тамянът се ползва срещу магии и болести.

Открай време се смята, че каденето с тамян ни пази от зли сили и магии. Неслучайно той е наричан „Ароматът на слънцето”, тъй като още от древни времена се е използвал в планетарните магии. Освен това не бива да се забравя, че тамянът се използва само за добро.

Именно с него се прекадяват домовете, тъй като се смята, че освен че пречиства зли сили и магии, той е в състояние да отведе молитвите ни до небето. За пушека, който се извисява от тамяна се смята, че прониква директно в небесата и успява да отнесе молитвите ни при Боговете.

магии
Тамянът е невероятно лечебно средство. Помага за облекчаване на диабета и срещу камъни в жлъчката и бъбреците

Той е невероятно лечебно средство за облекчаване на състоянията на диабет.
За целта е необходимо да смесите по пет грама медицинска дъвка, бял тамян и рафинирана сяра с 250 грама чист пчелен мед. Всички тези продукти се объркват много добре и се взима по 1 с.л. вечер преди сън.



Той може да ви бъде от полза и срещу камъни в жлъчката или бъбреците. Трябват ви по 30 гр. тамян, мед и колофон. Колофонът се счуква, добавят се меда и тамяна и след като се объркат трите съставки, се оформят 21 малки топченца. Всеки ден се приема по едно топченце на закуска, обяд и вечеря. Природолечителите твърдят, че тази смес гарантирано ще разбие камъните в бъбреците и жлъчката, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.