След Рупите и Кръстова гора, тук се лекуваш и сбъдваш желанията си!

0
852

Стъпка на Богородица лекува

Чудото, наречено Богородична стъпка ни избавя от различни тежки страдания. И сбъдва най-съкровените ни желания. Стига да изречете молитва от душа и да престоите няколко часа до природния феномен. Според специалистите това е третото място у нас, след Рупите и Кръстова гора с най-силно лечебно действие и място, където се сбъдват и най-смелите желания.

Учените обясняват феномена на изпълнените желания със силно енергийно въздействие, което се чувства около местото.Там има и скален процеп, през който ако минеш, значи си праведен и греховете ти се опрощават. Природният феномен се намира в едноименната местност, в курорта Старозагорските минерални бани.

Богородична стъпка лекува и сбъдва желания
Богородична стъпка лекува и сбъдва желания

Едно от преданията за появата на стъпката гласи, че тя съществува още от римско време. Тогава областта е била римска провинция и на изкушени от християнството императорски легиони се появила Божията майка.

В уверение на това, че това е най-силната и права вяра, Богородица оставила своята стъпка върху скалите. След това римските войници тайно станали християни, а местото се превърнало в свещено. Според друга легенда, там се събрала вода, с която майката изкъпала своя син Исус Христос.



Каквато и да е истината, отпечатъкът от крака на Богородица винаги е пълен с вода, дори и през най-горещите дни.Местността се свързва и с времето на траките, които са извършвали жертвоприношения към Богинята майка, за което свидетелства и открития наблизо каменен саркофаг. В местността са открити и най-старите медни рудници в Европа.

Заради това там е силно енергийното излъчване, което лекува и укрепва здравето. Много хора свидетелстват, че чудото наистина се случва. Има не само излекувани, но и такива, които наистина са осъществили и най-безумните си мечти, след като са посетили Богородична стъпка. А на 15 август местото почернява от страдащи, които търсят изцеление.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.