Изпробвано: Петър Дънов слага край на хемороиди и разширени вени с тази билка!

0
1794

С тази билка се спасявате от разширени вени и хемароиди

Нашенска билка ни избавя от болести, които могат да ни съсипят. Тя расте у нас и за мнозина може да се стори дори, че е обикновен треволяк. Но тя е с доказано лековити качества, която е използвана дори от народния лечител Петър Дънов. Билката е една от безценната хранилница на народната медицина. Живовлякът ни гарантира избавяне от твърде болезнените хемороиди, дори те да са кървящи.

За тази цел Петър Дънов препоръчва тя да се смеси с половин литър вино. Взимат се свежи листа от живовляка, за предпочитане са пред сушени, които се варят десетина минути във виното.

С тази билка учителя Петър Дънов е лекувал хемороиди и разширени вени
С тази билка учителя Петър Дънов е лекувал хемороиди и разширени вени

Отварата се използва за пиене. Предварително обаче трябва да я разделите на три равни части. Единият ден се приема едната трета, която ще се раздели отново на три равни части, за целия ден.

Условието е течността да се приеме затоплена, преди ядене. Курсът на лечение продължава пет дни. Ако все още хемороидите кървят и ни болят, тогава лечението се повтаря още пет дни. Но преди това правете почивка от няколко дни, съветва великия лечител.



Ценното растение се използва и като домашен лек срещу опасните разширени вени. Болезнените участъци се налагат със свежи листа от супербилката. Ефектът от третирането с живовляк се засилва, ако направите и следната рецепта. В съответен съд се слагат четиридесет грама от листа и корени на глухарче, които заливате с един литър вода. Сместа завира за пет минути на котлона.

След като лековитата отвара изстине, краката се киснат в нея. Веднага, след като ги извадите от съда, налагате поразените участъци с лапа от живовляк. Ефектът е мигновен, натежалите крака изведнъж стават леки, като перце, твърди великия лечител Петър Дънов.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.