Уникални рецепти с джинджифил топят килограми на макс! (Пробвайте, няма да сбъркате)

0
353

Джинджифилът е уникален и изумителен

Джинджифилът не само е полезен, той е рай за диетите. Свойствата му са познати още от дълбока древност. Древните лекари са го препоръчвали при различни заболявания, включително и срещу затлъстяване. Лечебните му качества се знаят в кулинарията, помага за възстановяване на организма.

Коренът е добре познат в народната медицина. Джинджифилът определено помага да стопяване на мазнините около корема, ханша и бедрата. Затова има доста рецепти, които не само даряват красота и елегантно тяло, но и здраве. Чай от джинджифил добре се комбинира с всеки хранителен режим за отслабване.

Спецовете съветват само да се съобразявате с концентрацията. Освен това да не се пие преди сън, защото има одобряващо действие. При варене на чай, добре е да се прецежда, защото е ароматен, а и може да стане натрапчив.

Джинджифила се използва като лекарство и за диети
Джинджифила се използва като лекарство и за диети

Познати са няколко народни рецепти има с чудодейния корен, които доказано свалят излишните килограми.Една от тези народни илачи е следната.Взима се петдесет грама от полезния корен. Настърганото количество се залива с вряла вода, в която се поставя и една скилидка чесън. Продуктите се запарват двадесетина минути и след това сместа се прецеждат. Полученото количество се пие се през целия ден, на малки количества. Добре е да се изпиват малко преди хранене.



При друга рецепта джинджифила се нарязва на тънки парчета. След което се залива с литър минерална вода и го оставяте да заври на котлона. Отварата я оставяте да къкри около двадесет и пет минути. Сваля се от котлона, оставя се да се охлади и отварата се прецежда. Прибавя се лъжица пчелен мед и едно парче лимон за вкус. Това количество се пие за ден.

При следващата рецепта се настъргва корена на билката и от количеството се взима една супена лъжица. Тя са вари в двеста милилитра вода. Оставяте я да престои половин час, прецеждате я, добавяте лъжичка мед. Това количество се пие три пъти на ден, препоръчително преди хранене.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.