Професор Колев с лъжливи оправдания (ВИДЕО)

0
390

Професор Колев беше хванат само по хавлия от Господарите, а след това той се появи по Нова ТВ,  за да направи скалъпени оправдания за случилото се

Проф. Колев от НСА гостува в „Събуди се“. Обясненията, които той направи и които можете да чуете от първото видео, съвсем не се понравиха на адреналинката Ваня и на Боби Ваклинов, затова те решиха да опровергаят отново палавия професор, за да докажат, че излъчените репортажи не са манипулации, а са истина и  той е виновен, затова трябва да си понесе последствията.

Професор Колев казва, че познавал Ваня още от първи курс, защото тя му била представена от доц. Цветанка Захариева.

Боби Ваклинов се срещна с доц. Цветанка Захариева, за да я попита дали твърденията на професора са истина.

Доц. Цветанка Захариева отрече. Тя каза, че адреналинката Ваня е спортист тенисист с високо място в националната ранг листа, затова имала амбиции за кариера в чужбина.



Ваня не е студентка в НСА, защото е адреналинка, а защото има качества на талантлив и кадърен спортист. Тя никога не е била проблемен студент, напротив, тя е изключително съвестна и дисциплинирана млада жена.

професор Колев
Оправданията на професор Колев са още по-голяма излагация от самия скандал, в който той се забърка

В НСА няма практика един преподавател да представя своите студенти на друг преподавател, както твърди професор Колев, подчерта доц. Цветанка Захариева.

Издиша твърдението на професора, че Ваня го поканила да му направи масаж в хотела, който тя била избрала.

Ваня каза, че никога до сега не се е занимавала с масажи, тя не е посещавала курсове или друг тип обучение за правене на масажи.

А на заснетото със скрита камера ясно се чува как професорът избира в кой хотел да проведат креватния изпит по анатомия.

Още за издънките на професор Колев можете да научите от второто видео.

Професорът добре се е сетил да си наеме адвокат, който да му дава съвети как да се измъкне от тази толкова конфузна ситуация, но за съжаление адвокатът, който се нарича Христо Ботев, като славния български революционер, дава грешни идеи на своя клиент.

 

**********

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.