Гарантирано: Тибетски еликсир чисти токсини, холестерол и „мръсна кръв“! (Пробвайте)

0
666

Тибетски еликсир ни предпазва от куп болести

Тибетски еликсир укрепва имунната система, която е основа за всички болести, които не нападат. Монасите от Тибет са известни с природосъобразния начин на живот и с това, че в основата и на лечението им присъстват само натурални продукти. Това лекарство не само чисти токсините от организма, „виновни” за много тежки заболявания. То още бори различни алергии, премахва лошия холестерол и пречиства нашата кръв, като не предпазва от различни сърдечно-съдови заболявания. Подобряват дейността и на отделителната система. С времето намаляват риска от инфаркт, артрит, инсулт, болести на дихателната система.

В добавка лесно се изпълнява и продуктите не са скъпи, така че всеки би могъл да си ги позволи. За целта ни е необходимо да закупим само килограм лимони и триста грама кромид лук. Двете съставки, на чиято база се приготвя еликсира, сами по себе си борят бактериални инфекции, използват се срещу кашлица, настинки, болести на дихателните пътища. Но смесят ли се, произвеждат чудо, с което тибетските монаси са лекували успешно гореспоменатите болести.

Тибетски еликсир ни дарява здраве
Тибетски еликсир ни дарява здраве

Ето как трябва да се приготвят, за да получи желания ефект. Лимоните и лука се нарязват на ситно и се заливат с литър и половина вода. Оставя се на котлона да заври, след което се сваля оттам. Отварата изстива и се прецежда. Времето е напълно достатъчно да се извлекат полезните съставки на продуктите във водата. Еликсирът, който се получава е пълен с енергия. Напитката се консумира само сутрин, на гладен стомах, в следващите 25 дни. След това се почива десетина дни.

Лечението с тибетския еликсир се повтаря, до изчерпване на количеството. Отварата е ценна и за здравето на очите. Всичко това, като полза е събрано на едно място и се превръща в мощен регулатор, който ни предпазва от редица опасни болести. Тези, които вече са го пробвали са категорични, че няма по-мощно и уникално природно лекарство от тази комбинацията между лимони и лук. Гарантирано!



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.