Фънки съсипа Преслава

0
289

Музикантът за пореден път бе изключително груб с нея

Музикантът Димитър Ковачев-Фънки съсипа фолк певицата Преслава, след като за пореден път си позволи да я унижи публично.

Тя излезе на сцената на „Като две капки вода” предрешена като Лейди Гага. Преслава беше с доста засукана перука и тоалет. Изказването на Фънки по неин адрес обаче за пореден път прозвуча доста грубо.

Фънки
Музикантът за пореден път бе изключително груб с нея

Музикантът, който е в журито на шоуто категорично показа, че не е впечатлен от изпълнението й. според него едва ли не целият труд на гримьорите е отишъл на кино. Чалгаджийката изпълни хита на Лейди Гага “Born this way”.

Фънки заяви, че Преслава се е справила сравнително добре с изпълнението, но не е успяла да пресъздаде енергията, която блика от световноизвестната певица. В типичния си грубоват стил Фънки заключи, че Преслава е изглеждала на сцената като заспала краставица.



За разлика от него Хилда Казасян не беше на това мнение. Тя посочи, че фолк певицата се е справила чудесно в ролята си на Лейди Гага и подчерта, че това, което казва Фънки няма нищо общо с истината, пише Блиц.

За никого не е тайна, че Димитър Ковачев не понася Преслава само защото е представител на лековатия музикален жанр. Заради острите му изказвания продуцентът Маги Халваджиян проведе доста тежки разговори с него и дори го заплаши, че ако продължава в същия дух ще го изрита от шоуто.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.