Любовен хороскоп за летния сезон

0
242

За Стрелците и Близнаците летният любовен хороскоп ще мине под знака на романтиката

Наближаващото лято е сезонът на любовните авантюри. Ако искате да разберете какво ви очаква на любовния фронт в най-горещия сезон на годината, то този любовен хороскоп ще ви даде отговор на този въпрос.
Според астролози и нумеролози, представителите на зодиите Рак, Риба, Лъв ще имат прекрасни летни романси, достойни за филмова лента.
За Стрелците и Близнаците пък летният любовен хороскоп ще мине под знака на романтиката.

В следващите редове ще ви разкрием какво вещае летния любовен хороскоп за всяка една от зодиите поотделно:

ОВЕН
Определено това е една от зодиите, които ще се радват на горещи приключения през идния сезон.
Несъмнено това са едни от най-горещите представители в зодиака, а в съчетание с ефирните летни дрехи и алкохола, нещата излизат извън контрол.

любовен хороскоп
За Стрелците и Близнаците летният любовен хороскоп ще мине под знака на романтиката

Ако бъдете оплетени в мрежите на Овен, е добре да не се заблуждавате, че става въпрос за любов, тъй като този знак е авантюрист и освен това не започва сериозните си връзки точно през този сезон.



ТЕЛЕЦ
Телците пък са прелъстителите на бара. Идеалният сценарий за свалка на представителите на тази зодия включва климатик, коктейл в ръка и красива дама на съседната маса, последвани от сближаване и вечеря в хубав ресторант. Като всяка любовна авантюра, така и тази на Телците продължава твърде кратко, така че гребете с пълни шепи, докато е време.

БЛИЗНЦИ
Близнаците са луди по всички видове забавления. Представителите на тази зодия могат да бъдат разпознати много лесно и отдалече.
Техните бански със сигурност са най-изрязаните на плажа. Със сигурност помежду ви ще пламне гореща страст, ако успеете да задържите вниманието им за няколко минути.

РАК
Раците обикновено превръщат аферата в искрена любов. Преди да решат да се захванат със забивки, те дълго време наблюдават отсрещната страна. Обикновено влизат в романтична връзка само когато намеренията им са сериозни, така че не им давайте напразни надежди, ако не изпитвате дълбоки чувства към тях.

ЛЪВ
Дамите от тази зодия обикновено изглеждат зашеметяващо и мъжете често се увличат по тях. Дори в най-обикновен разговор ще усетите романтичната вълна, на която са настроени. Летният любовен хороскоп гласи, че с тях можете дълго да се разхождате по плажа, да се събудите на плажа по изгрев слънце или пък да вечеряте там по залез. Всяко едно от тези занимания ще ви грабне до такава степен, че няма да усетите кога е минало времето.

ДЕВА
Това са хората, които обикновено търсят забавления за момента, без последствия и задължения.
Раят за Девите по време на почивка е коктейл в едната ръка, мобилният телефон в другата и мозъкът изключен отвсякъде.
Обикновено любовните им авантюри траят едва няколко дни.

ВЕЗНИ
Те сякаш не могат да различат летния романс от стандартна връзка. Те винаги са в търсене на романтиката в отношението си с противоположния пол. Когато някой привлече вниманието им, винаги намират начин уж случайно да се сближат с него. Макар да имате възможност да се насладите на момента само няколко дни, спомените от тази авантюра ще запазите докато сте живи. Имайте предвид, че ако се постараете малко повече, можете да спечелите страхотен партньор, с който да изкарате живота си.

СКОРПИОН
Няма да сгрешим, ако кажем, че са типичните завоеватели. Те се отправят към „жертвата” с китара в ръка, чадър и плажна топка. Обикновено представителите на тази зодия си падат по флиртовете и рядко биха отказали интимна близост. Не биха се притеснили дори ако отсрещната страна е в сериозна връзка или брак. Влюбват се точно тогава, когато най-малко очакват.

СТРЕЛЕЦ
Те си падат по необичайни преживявания и места. С откритото си поведение успяват винаги да привлекат вниманието към себе си. Забавлението е най-силната им страна, а страстните им целувки ще ви оставят без дъх. Не се изненадвайте, ако получите от тях покана за бънджи скокове, парапланеризъм или къмпингуване.

КОЗИРОГ
Безспорните прелъстители. За тях летният сезон несъмнено е време за прелъстяване. Интересното при тях е, че не те ходят при човека, който е привлякъл вниманието им, а намират начин да го накарат той да дойде при тях. Свободният им характер и сексапилът ги превръщат в неустоими за противоположния пол.

ВОДОЛЕЙ
Спокойно могат да бъдат определени като странни птици. Ако видите някой, който да чете поеми на плажа, то вероятно е представител на тази зодия. Ако не притежавате чар и харизма, няма да можете да привлечете вниманието му, колкото и добре да изглеждате.

РИБИ
Емоционални и доста чувствителни натури. Те са хората, с които няма да имате против да заформите лятна авантюра, тъй като са романтични и открити. С тях ще ви е еднакво забавно да се гмуркате или пък просто да се държите за ръце и да съзерцавате звездите дълго време.
Романтичното им настроение може да бъде усетено от далеч, при това съвсем ясно и без никакви колебания. Ако и вие си падате по романтиката, няма да сгрешите, ако се отдадете на тази лятна любовна авантюра, която може да прерасне и в нещо много по-сериозно.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.