Кейт Мидълтън тръгна по гибелния път на принцеса Даяна

0
544

Междувременно в пресата се появиха любопитни подробности около бременностите на херцогинята

Британските и американските медии твърдят, че херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън е тръгнала по гибелния път на принцеса Даяна като се започне от бременностите й до проблемите, които има с принц Уилям.

Източник близък до кралското семейство потвърди съмненията на медиите. Той разкри, че Кейт Мидълтън се намира в тежка криза, тъй като напоследък все по-често усеща натиск заради тежестта на кралския живот.
В доклада, намерил място на страниците на National Enquirer се посочва, че херцогинята на Кеймбридж е застрашително слаба. Специалистите, както и семейството й са сериозно притеснени за състоянието на здравето й.

Кейт Мидълтън
Междувременно в пресата се появиха любопитни подробности около бременностите на херцогинята

Според National Enquirer, Кейт Мидълтън трябва спешно да промени хранителния си режим, тъй като в противен случай ще я споходят същите проблеми, от които страдаше покойната принцеса Даяна.
Припомняме, че според неофициално потвърдена информация принцесата на народа е страдала от сериозни хранителни нарушения.

Напоследък медиите не спират да тръбят, че Кейт Мидълтън и принц Уилям посещават терапия за двойки поради няколко причини. Сред тях е и начинът, по който възпитават наследниците си – принц Джордж и принцеса Шарлот.



Докато някои медии твърдят, че херцогинята на Кеймбридж вече е бременна, то други отбелязват, че се опитва да забременее и се надява това да се случи до края на настоящата година.
Кейт отказвала да пътува до Бразилия, където ще се проведат Олимпийските игри от страх да не се зарази с вируса Зика.

Междувременно в пресата се появиха любопитни подробности около бременностите на Кейт Мидълтън и появата на наследниците на бял свят.
Оказва се, че през последните три месеца от бременностите на Кейт, на разположение е бил огромен екип от специалисти.

Главният лекар, който е ръководил раждането на първородната рожба на кралското семейство разкрива, че екипът, който е бил на 24-часово разположение на херцогинята е наброявал 25 човека.
Никой от тях не е имал правото да изключва мобилния си телефон, дори и след работно време. Абсолютно им било забранена консумацията на алкохол при посещение на парти, за да може да се отзоват във всеки момент, ако се наложи.

През това време екипът се събирал редовно на срещи, за да обсъжда как да се реагира при различни ситуации, които можело да се създадат.
Всички те трябвало да са на разположение, за да се избегнат евентуални усложнения при раждането.
Освен това трябвало да дадат клетва, че ще запазят мълчание за начина, по който е протекъл родилният процес.

На горещия въпрос дали Кейт е бременна с трета рожба, главният лекар отговаря, че това е въпрос за един милион долара пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.