Мариана Векилска разкри тайната, с която продължава да слабее

0
327

Тв водещата не само успя да задържи резултата, а продължава да слабее още

Едва ли е останало незабелязано, че в последно време Мариана Векилска свали ударно излишните килограми и успя да задържи новото си тегло.

Мнозина успяват да се избавят от излишните килограми, но за огромно съжаление не успяват да запазят за дълго време постигнатия резултат.
Това се дължи на факта, че веднага след приключването на режима, който спазват, се нахвърлят отново на безразборното похапване и заменят тренировките с мързел.

Очевидно Мариана Векилска не е от хората, които биха зачеркнали с лека ръка резултатите, които са постигнали с немалко усилия.

Мариана Векилска
Тв водещата не само успя да задържи резултата, а продължава да слабее още

Дори и след края на режима за отслабване, на който се подложи, тя продължава да спазва някои правила.



Едно от основните правила, които спазва Мариана Векилска за запазване на резултатите е закуската. Тя никога не пропуска това хранене, защото то е изключително важно. Именно то дава тласък на метаболизма. В случаите, в които пропускате закуската си правите мечешка услуга, защото превръщате метаболизма си в непоправим мързел.

Освен това, ако сте пропуснали да закусите, несъмнено ще си наваксате при някое от следващите хранения. Сигурни сме, че много хора ще се разпознаят в тези редове. За съжаление целодневното гладуване и след това наваксването с приема на храна на вечеря също не е вариант.

Това са основните грешки, които допускат пълните хора и после често се питат защо хапват малко и всеки залък им се лепи.
Всъщност те живеят в истинска заблуда, че се хранят много по-малко, пропускайки някое от храненията.
Започнете да записвате на лист всяко лакомство, което приемате между другото и ще се убедите колко повече калории приемате, залъгвайки се, че ядете малко.

Поддържащият режим, който спазва тв водещата не е никак труден. За закуска тя задължително хапва по една ябълка или по един банан в съчетание със задължителното кафе, което й помага да отвори очите си сутрин.
Може би тук мнозина ще си кажат, че правят същото като пропускат само плода.
Е, да, но това не е маловажно.

Освен плод, малко по-късно половинката на Симеон Колев хапва и едно пакетче солети.
За огромно съжаление и тя като много други хора страда от бавен метаболизъм и й се налага да спазва перманентна диета.
Факт е обаче, че спазвайки тези лесни правила, резултатите не закъсняват и тв водещата е живото доказателство за това.

Ако сте решили да отслабвате, не отлагайте във времето, тъй като проблемът се задълбочава много повече. Просто си кажете от днес съм на диета и се заемете в ръце, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.