Тези 4 зодии ще се сблъскат с адски трудности до края на 2017 година

0
289

Несъмнено късметът няма да напусне тези зодии изцяло, но в този период ще ви се наложи да се борите дори и за него

Тези четири зодии трябва да бъдат подготвени за адските затруднения, с които ще се сблъскат във времето до края на декември 2017 година.

Този факт се дължи на преминаването на Сатурн през знака на Стрелеца цели две години.
Четирите зодии, които трябва да са нащрек през това време са Близнаци, Деви, Стрелец и Риби.

Астролози посочват, че след като планетата на задръжките и ограниченията се намира в знака на тези зодии, то всички тези представители ще бъдат подложени на трудности.

зодии
Несъмнено късметът няма да ви напусне изцяло, но в този период ще ви се наложи да се борите дори и за него

Преминаването на Сатурн през Стрелец затруднява и нещата, за които този знак отговаря като късмет, оптимизъм, авантюризъм, разширено съзнание на философията, право, висше образование, дълги пътувания и общуване с чужденци.На практика това означава, че в оставащото време до края на декември 2017 г. четирите зодии, които споменахме по-горе ще срещат затруднения под една или друга форма, свързани с тези неща.
С всичко гореспоменато ще изпитвате сериозни затруднения и ще ви се наложи да полагате доста усилия, за да постигнете минимален напредък.

Несъмнено късметът няма да ви напусне изцяло, но в този период ще ви се наложи да се борите дори и за него, за да си вземете изпитите ще ви се наложи да седнете и да си научите материала доста старателно, а ако искате да спечелите някое съдебно дело, ще ви се наложи да изпипате необходимите документи и да спазите стриктно законоустановения ред.
Не се опитвайте да правите финтове, защото няма да ви се получат.

От друга страна за Стрелците, както и за онези от вас, които имат лични планети или асцендент в този знак, е възможно да се стигне до преподреждане на отговорностите ви не само в професионален, а и в личен план.
Не е изключено съдбата да ви поднесе някаква промяна, към която да ви се наложи да се напасвате, както и да останете с усещането, че полагате неистови усилия, за да постигнете минимален напредък. Както вече споменахме всичко това се дължи на трудния за вас период. Не можете да направите нищо друго, освен да се въоръжите с повече търпение и да го изчакате да премине.

На моменти не само обстоятелствата, а и хората ще ви създават допълнителни затруднения. Важното е да запомните, че бихте могли да преодолеете всички тези трудности, ако проявите по-голяма доза отговорност и последователност. Тогава всеки от представителите на тези четири зодии ще съумее да изгради нещо стабилно през периода, колкото и труден да е той.

Някои от вас ще сложат началото на нова връзка, а други ще предприемат по-сериозна стъпка в настоящото партньорство. За други от вас пък се очертават промени в работен план, а четвърти ще се опитат да изградят нещо важно – най-вероятно стабилна структура в някоя от сферите на живота си.
За да постигнат всичко това обаче Стрелците трябва да са доста организирани и подредени, да спазват правилата и да внимават с отговорностите си.
Ако се стараете, несъмнено ще успеете да постигнете напредък във важна за вас насока.

Както вече споменахме преминаването на Сатурн през знака на Стрелеца, ще създаде затруднения не само на него, а и на още три зодии – Близнаци, Деви и Риби.
Не е изключено при вас да се създаде външен подтик към поемане на отговорност. Обстоятелства или пречки, създадени от хора от обкръжението ви, биха могли да ви изправят пред нови затруднения.

Ще ви се наложи да отстоявате пред останалите позициите си, но пък запомнете, че възникналите конфликти и обстоятелства по пътя ви през този период ще ви дадат допълнителна амбиция и желание за развитие.
Ако проявите достатъчно борбеност и положите достатъчно усилия в постигането на целите си, успехът ви е вързан в кърпа, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.