Алена предупреждава за мощен планетарен катаклизъм

0
279

Вижте за кои пет зодиакални знака Алена вещае катаклизми през настоящата седмица и в кои сфери от живота трябва да проявите особено внимание

Астрологът Светлана Тилкова, по-известна като Алена предупреждава, че през настоящата седмица се заформя мощен планетарен катаклизъм и най-потърпевши от това явление ще са пет от зодиакалните знаци.

Вижте за кои пет зодиакални знака Алена вещае катаклизми през настоящата седмица и в кои сфери от живота трябва да проявите особено внимание.

ОВЕН
На вас най-накрая ви се дава зелена светлина след седмиците, в които постоянно трябваше да се съобразявате, да проявявате търпение и да удържате ентусиазма си. Със сигурност в това време сте останали с впечатлението, че нещата се случват много по-бавно от обичайното, но сега ще възвърнат обичайното си темпо.
Спокойно бихте могли да се захванете с реализацията на идеите си, които обмисляте от доста време. Не е изключено да ви осенят и нови идеи. Дайте воля и на тях.
Не е изключено да пристъпите към по-сериозна промяна като смяна на местоработата, мястото, на което живеете, социалния статус или нещо подобно.
Алена ви съветва да направите опит да разбирате по-добре чувствата на партньора и близките си, за да сте в хармония.

Алена
Вижте за кои пет зодиакални знака Алена вещае катаклизми през настоящата седмица и в кои сфери от живота трябва да проявите особено внимание

ТЕЛЕЦ
И през този период за вас ще остане актуална темата за придобиването на нови знания и умения.
Не обмисляйте дълго дали да се запишете на курс, а се възползвайте от възможността за придобиване на нови знания и самоусъвършенстване.
Ще се отворят и възможности за нови пътувания, в които ще се сдобиете с нови впечатления.
Съдбата ще ви изправи пред нови предизвикателства. Не е изключено да се почувствате недостатъчно оценени на служебното си място или да усетите липса на подкрепа от страна на партньора.
През този период ще трябва да положите повече грижи за хармонията във взаимоотношенията ви, тъй като е сериозно застрашена.
Направете някаква промяна, която да върне стабилността и баланса във връзката ви.



БЛИЗНАЦИ
През тези дни трудностите, които ви създаваха астрологичните влияния ще започнат бавно да отшумяват. През този период ще ви се отвори възможност да се отдадете на заслужена и така дълго чакана почивка. Ще имате възможност да си отдъхнете от многобройните отговорности и задължения.
Водещата тема за вас през настоящата седмица ще са парите, тъй като вероятно ще ви се наложи да заделите средства за нещо важно за вас като курс, пътуване или ремонт на жилището.
Не е изключено, ако имате разногласия с партньора си по финансовите въпроси точно сега взаимоотношенията ви да се изострят и да си заформите скандал.

РАК
Алена вещае нови възможности през този период. Каквото и да сте замислили, трябва да сте по-смели в действията си, за да го осъществите в действителност.
Имайте предвид, че решението, което ще вземете ще начертае пътя ви напред, така че бъдете внимателни. Може да започнете нова работа, да сложите край на връзката си или пък да се влюбите.
При все, че много ви се иска промяната, за която мечтаете да ви бъде поднесена на тепсия и да получите онова, за което отдавна копнеете, трябва да знаете, че тя може изобщо да не се случи.
Послушайте сърцето си и му позволете то да води. През утрешния ден ще ви е трудно да овладеете емоциите си.

ЛЪВ
Според Алена настоящата седмица ще бъде доста напрегната за царствената зодия по отношение на любовта и връзките.
Не е изключено между вас и партньора ви да се отвори бездна и ще е необходимо да положите доста повече усилия от обикновено, за да откриете обратно пътя един към друг.
Ако вашата любов все още е жива и съберете смелост да поговорите открито за чувствата си, ще пожънете успех.
В противен случай помежду ви ще настъпи разрив или ще продължите да заравяте главата си в пясъка, повличайки и партньора си.
Не залагайте на тази стратегия, тъй като няма да ви донесе нищо хубаво в дългосрочен план.
Осигурете си повече време за почивка и усамотение.

ДЕВА
През настоящия период ще се чувствате много по-комфортно в собствената си кожа, тъй като ще успеете да разсеете вътрешното си напрежение.
В личния ви живот ще се посветите на грижи за другите, а в професионалната област ще се опитате да бъдете полезни по всякакъв начин.
Има вероятност да ангажирате голяма част от времето си с мисия или кауза.
В службата ще се опитате да откриете баланса между колективните цели и собствените си амбиции.
Не е притеснявайте, работата през периода ще ви спори. Не забравяйте обаче да обърнете внимание и на собствените си нужди, тъй като напоследък покрай многото работа често ги пренебрегвате.

ВЕЗНИ
Очакват ви вълнуващи събития у дома или в професионалната сфера. Ако отдавна мечтаете да се насочите към друга сфера или да промените нещо в кариерата си, сега е моментът да се активизирате. Имате големи шансове късметът да ви се усмихне. Ако това не се случи сега, то ще подготвите успешно почвата за есента, когато шансът ви за развитие ще е много по-голям.
Няма да е лошо да се подготвите отсега като нанесете необходимите редакции на автобиографията си, запишете се на курс за придобиване на допълнителни знания или повишаване на квалификацията. Инвестирайте в собственото си развитие и по-късно тази инвестиция ще се възвърне многократно.

СКОРПИОН
През миналия период бяхте принудени да забавите темпото заради звездните влияния и да се върнете към изпълнението на стари задачи и решаването на стари проблеми. Сега вече можете да дишате спокойно и да направите дълго планираната крачка напред.
Периодът е изключително благоприятен за нови инициативи и осъществяването на нови проекти. Проявете по-голяма смелост и не се страхувайте да поемете премерени рискове.
Само така можете да подобрите онова, което сте създали, да разширите бизнеса си или контактите си.
Не е изключено да изникне и пътуване до чужбина по работа или просто за удоволствие.
Алена вещае, че някои от вас може да получат изненадваща оферта, която ще им донесе удовлетворение.

СТРЕЛЕЦ
При вас акцентът през този период ще падне върху най-близките ви хора и емоционалния ви свят.
По особено силен начин ще ви въздейства поведението не само на любимия човек и децата, а и на родителите ви. Дори да не го показвате и да се правите, че сте над нещата, ще е много по-добре да се съобразите с изискванията на този период и да не се опитвате да избягате от чувствата си.
Не се опитвайте постоянно да се товарите с работа, за да пренебрегнете онова, което преживявате вътре във вас. Сега е моментът да отделите време за почивка и уединение и да се вслушате повече в сигналите, които ви дава тялото особено, ако напоследък боледувате твърде често.

КОЗИРОГ
Крайно време е да свикнете с мисълта, че не вие сте тези, които определят правилата на играта.
Най-голямото предизвикателство, пред което ще ви изправи съдбата през този период е да наложите контрол над собствените си реакции.
Макар постоянно да си диктувате начина, по който трябва да постъпите, през този период поведението ви ще се диктува по-скоро от подсъзнателни фактори и чувствата ви, които трудно можете да си обясните.
Не е изключено отново да проявите желание да овладеете ситуацията и да се втурнете да обяснявате на хората около вас какво трябва да направят.
Не се напъвайте излишно, тъй като няма да постигнете желания резултат, а ще се разочаровате или ще станете досадни.

ВОДОЛЕЙ
Алена вещае, че настоящия период ще ви поднесе доста интересни преживявания. Като начало ще направите интересни разкрития. Не е изключено те да са свързани лично с вас или с партньора ви. Може да разкриете и тайна. Каквото и да се случва обаче се опитайте да стоите настрана от клюките, всякакъв вид съмнителни споразумения и интригите. Така не само ще си изгубите времето, а и ще доведете до задълбочаване на кризата помежду ви.
Не се доверявайте на всекиго. Ако спазвате това правило ще успеете да се предпазите от клюки и интриги. Може ваш много добър приятел да ви разкрие изцяло душата си и да ви изненада с това, което ще каже за вас. Не е изключено да ви огорчи.

РИБИ
През отминалите седмици представителите на тази зодия бяха подложени на сериозно напрежение заради лични или служебни проблеми. Алена обаче вещае, че през този период напрежението ще започне да се разсейва и ще започнете да гледате малко по-ведро на нещата от живота. Ако искате да си помогнете, най-добре би било да дадете израз на безпокойството и страховете си, вместо да ги потискате или пък да ги преувеличавате.
Не се колебайте да вложите средства в обучение, ако чувствате вътрешна необходимост от това. Колкото и голяма да е сумата, тя няма да е хвърлена на вятъра и ще ви е от полза.
Най-важното е да изплюете камъчето и да кажете пред близък човек кое е онова нещо, което от известно време не ви дава покой, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.