Това е най-мързелива и най-вкусна закуска (бърза рецепта)

0
1269

Тази мързелива закуска става така апетитна, че и ушите ще си изядете

Предлагаме ви една рецепта за крайно бърза и мързелива закуска, която обаче е невероятна вкусотия. Просто се топи в устата и няма оставяне, докато не се изяде всичко.

Трябват ни две яйца, 125 грама масло, 500 грама брашно, една кофичка с кисело мляко, един бакпулвер, 200 грама сирене, 200 грама шунка.

Първо разбиваме яйцата, заедно с маслото и с киселото мляко. После прибавяме към тях и брашното, заедно с бакпулвера. Сиренето го натрошаваме или го настъргваме – по избор, а шунката я нарязваме на ситно.

закуска
Това е най-бързата и мързелива закуска, но ви уверяваме, че ще си оближете пръстите и ще питате за още

Добавяме ги и тях към сместа. Бъркаме накрая всичко това много хубаво, за да стане еднородна смес и я изсипваме в предварително намаслена тавичка.



Пъхаме вкусотията да се изпече във фурната на не повече от 200 градуса и я изваждаме тогава, когато повърхността й се зачерви апетитно.

Тази рецепта е една от най-лесните и бързи, които сме пробвали и затова се нарича мързелива закуска. Вкусът й обаче става толкова прекрасен, че може да се пристрастите към нея от първата хапка още.

Идеална е, както за сутрешна закуска, така и за следобедна – особено за децата през лятото, които играят на воля и им е нужна повече енергия. Бъдете сигурни, че страшно ще я харесат.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.