Научете какви сте били в предишния си живот

0
131

Мнозина вярват, че са имали предишен живот или пък, че този живот няма да им е последният

Темата с прераждането и предишния живот все още е доста спорна. Докато някои вярват в прераждането и защитават тезата си, то други категорично отхвърлят този вариант.

Мнозина вярват, че са имали предишен живот или пък, че този живот няма да им е последният. Други пък твърдят, че душата се преражда само, ако има нещо, което трябва да довърши.
Ако вие сте сред хората, които вярват, че са имали предишен живот и ви е интересно да научите какъв е бил той, то следващите редове са за вас.

Ето какви сте били в предишния си живот по датата си на раждане:

живот
Мнозина вярват, че са имали предишен живот или пък, че този живот няма да им е последният

От 14 до 28 юли, от 23 до 27 септември, от 3 до 17 октомври
Вие сте били човек с широко скроено сърце, гуру
Успявали сте да плените без никакъв проблем околните с интелекта и чара си и сте имали огромно влияние върху всички. Лошото обаче е, че сте ги използвали за осъществяването на вашите цели.
Така или иначе винаги сте се борили за правдата и сте били на страната на слабите и беззащитните.
За голяма част от последователите ви сте се превърнали в истински духовен учител.
Хората са ви приемали за свой идол, месия и са ви следвали навсякъде.
Последните години от живота си сте изкарали в безлюдна гора, където сте избягали и сте се замонашили.
В настоящия си живот обаче не обичате самотата и това е една от причините, поради които помагате на всеки, който има нужда.
Продължавате да печелите доверието и симпатиите на околните, при все че не сте от най-общителните и дори минавате за чудак. Много добре знаете какво искате и начина, по който да го постигнете. В любовен план не слушате сърцето си, както правят повечето хора, а се доверявате на разума си.



От 22 до 31 януари, от 8 до 22 септември
Предишният ви живот е преминал като странстващ артист
Притежавали сте завидна фантазия и огромен талант да забавлявате хората. Не само сте успявали да ги накарате да ви обикнат, а направо са ви обожавали.
Никога не сте се обвързвали само с една личност поради факта, че не сте се задържали за дълго време на едно място, а постоянно сте обикаляли в търсене на нещо ново.
Давали сте всичко от себе си в любовните връзки, но винаги сте мечтаели за нови любовни авантюри, което е унищожавало всяка една връзка.
Срещнали сте голямата си любов едва в края на живота си, но пък за сметка на това годините с нея са били изпълнени с разбирателство и хармония.
Успехите на децата ви са били вашето най-голямо богатство.
В настоящия си живот сте изключително чувствителни, но не разкривате лесно сърцето си и се опитвате да се държите на дистанция от останалите.
Авантюрите все още са ви слабост, но с тази разлика, че сега сте вързани на едно място.
Оценявате околните по делата, а не по това, което са казали.
Все още не се е намерил проблем, който да не можете да решите благодарение на острия си и проницателен ум, който притежавате.

От 29 юли до 11 август, от 30 октомври до 7 ноември
Отявлен защитник на правдата
Хладнокръвието и тактичността винаги са били вашата най-голяма сила.
Планирате разумно целите си и всяко едно действие да постигането им. В предишния ви живот хората винаги са ви търсили за съвет или помощ. Лесно сте пленявали сърцата със завидните си ораторски способности. Били сте писател. Прекомерната ви гордост се е нуждаела от възхищението и уважението на околните. В нередки случаи сте попадали в капана на самолюбието си. Не сте пропилели предишния си живот напразно, тъй като сте успели да накарате много хора да повярват в идеите ви.
Дори и след смъртта си сте останали идол за голяма част от хората, тъй като сте се превърнали в истински мит. В настоящия си живот сте отявлени противници на насилието и сте изключително прям човек. Влекат ви хуманитарните дейности и помагате на болните и слабите с цялата си душа.
Често се случва да проявявате неувереност и да подценявате способностите си. Много сте чувствителни, а когато се влюбите отдавате цялото си същество на любовта.

От 8 до 21 януари, от 1 до 11 февруари
Разбойник с добър нрав
Рано сте осъзнали, че светът е разделен на богати и бедни, след като сте се родили в бедно семейство. Непрекъснато сте се стремили към истината и поради тази причина за личността ви се носят легенди.
Били сте заобиколени от борбени момци и отбрани юнаци, а бандата ви е плячкосвала богаташите по гори и пътища, за да помогнете на бедните.
Винаги сте били отдадени изцяло на хората до вас, не само в любовта, а и в приятелството. Любовта ви е била бурна и изключително страстна, но с трагичен край.
Предишният ви живот е завършил героично.
Превърнали сте се в идол на поклонниците си благодарение на множеството битки, които сте водили. И в днешния си живот сте идеалисти, но сте доста по-обрани в сравнение с преди.
Вече премисляте добре преди да реагирате. Можете да разкриете изцяло сърцето си само пред приятелите, които са доказали лоялността си във времето.
Прекалено сте взискателни в любовен план и я преживявате не само тялом, а и духом.

От 1 до 10 март, от 27 ноември до 18 декември
Господар на империя
Били сте изключително амбициозна и горда личност, а интелигентността ви е била завидна.
Не сте понасяли слабостите на подчинените си и сте властвали с голяма строгост и дисциплина, въпреки неодобрението на народа ви.
Вашите поданици са били скептично настроени към начина ви на управление.
В любовен план сте били изключително безчувствен и студен човек и поради тази причина не сте изживели голямата любов.
Станали сте жертва на революция към края на живота си, но един човек ви е спасил и ви е помогнал да напуснете империята си.
В днешния живот не позволявате на околните да ви командват и да ви дават напътствия. Не подарявате и не давате нищо от себе си и пазите със зъби и нокти свободата си.
Всичко, което е колективно ви отблъсква, тъй като сте непоправим индивидуалист.
Всяка ваша любовна връзка е краткотрайна поради факта, че в любовта също сте прекалено себични.

От 12 до 29 февруари, от 20 до 31 август
Любимец на управляващите
Винаги сте успявали да получите това, което желаете, без да проявявате насилие. Нещата са ви се получавали с такт и финес, с което сте успявали да плените сърцата на хората.
Дори кралете и управляващите са изпитвали симпатии към вас. Въпреки това в живота си често сте се сблъсквали с неприятности заради завистта и ревността на противниците ви.
Успели сте да се доберете до длъжността царски съветник, но предишният ви живот е завършил много тежко.
До изгнание в затвора ви е довело предателство от страна на фалшив приятел.
И в сегашния си живот сте изключително чувствителни, а когато някой се опита да се набърка в личния ви живот направо издивявате. Общителни сте и изпитвате страх от изолацията и самотата. Трудно разкривате чувствата си дори пред избраника на сърцето си.

От 20 април до 8 май, от 12 до 19 август
Безмилостен и ненадминат покорител и завоевател
Най-отявлените ви черти от предишния живот са грандоманията и желанието ви да наложите своята воля. Бързо сте успели да достигнете до върха на обществената стълбица благодарение на изявените си качества на водач.
Това обаче ви е спечелило и множество противници. Неприятелите ви са се сблъсквали с вашата безмилостност и всеки, който е застанал на пътя ви, е съжалил, че го е направил.
Постигнали сте завидни резултати, поемайки рискове. Всички са се страхували от остротата на ума ви.
Били сте изключително прями в чувствата си и всеки, който си е позволил да злоупотреби с тях, е съжалил.
В края на живота си сте предали ценните си знания и властта на синовете си. По всяка вероятност причина за смъртта ви са станали раните, нанесени ви от неприятели.
В настоящия си живот ненавиждате авторитетните хора и властта. Непрекъснато търсите нови авантюри и изпитвате огромна жажда за свобода. Макар, че сте изключително ревниви, винаги сте готови да подарите душата си на човека, който успее да ви омагьоса с нежност.

От 9 до 27 май, от 29 юни до 13 юли
Образован мъдрец
Стремежът ви е бил насочен към това да накарате околните да се възхищават на личността и мъдростта ви.
Никога не сте се стремили да получите добро положение в обществото, тъй като сте били наясно, че славата е нож с две остриета.
Отнасяли сте се изключително строго към себе си и не сте си позволявали да правите грешки.
Вероятно загубата на ваш много близък приятел ви е накарала да осъзнаете, че смъртта не е само физическа, но и духовна проява. Остатъка от живота си сте посветили на мъдростта и науката. Единственото нещо, което ви е носило радост са били резултатите от вашите научни изследвания.
В сегашния си живот се отнасяте с огромна доза недоверие към околните. За да допуснете някого близо до себе си, е необходимо непрекъснато да ви се доказва. Продължавате да бъдете човек с добро реноме. Не понасяте еснафите и бъбривците. За вас приятелството е светиня и сте изключително предани на приятелите си. В любовта търсите нежност, романтика и вярност.

От 11 до 31 март, от 18 до 29 октомври, от 19 до 31 декември
Ненадминат оратор
В предишния си живот сте били изключително остроумен стратег и сте притежавали ненадминати ораторски способности. Успявали сте да плените сърцето на всеки един слушател с пламенната си реч. Дори лидерите са се допитвали до вас и са търсили компанията ви. Слабостта ви е било влюбчивото ви сърце и винаги сте давали повече в любовта, отколкото сте получавали. Именно това обяснява факта, че след всеки любовен крах сте ставали изключително отмъстителни.
След всяко едно разочарование в любовта сте се връщали отново към ораторските си занимания, където добрите ви приятели са ви спасявали от обзелата ви самота и монотонност.
В края на живота си най-после сте успели да намерите голямата си любов и сте получили пълно материално и духовно богатство.
В настоящия си живот отново сте надарени със завидни ораторски способности. Не понасяте хората, чиято душа е бедна.
Приятелите ви винаги могат да разчитат на вас, а в любовен план сте изключително ревниви и мнителни.

От 28 май до 18 юни, от 28 септември до 2 октомври
Авантюрист с нежно сърце
Живели сте за приключението да откривате никому неизвестни места. Като една изключително любопитна личност, притежаваща буйно въображение, винаги сте се стремили да утолите жаждата си за авантюра. Желанието ви е било не само да научите чуждите езици, а и да опознаете културите на другите народи.
Със зъби и нокти сте бранили свободата си и навсякъде, където сте минавали сте предизвиквали размирици, което е карало хората да се страхуват от личността ви.
В любовта сте разпалвали много бързо страстите на партньора си, но след това сте изчезвали яко дим.
Независимият ви дух е бил и вашата слаба страна. Не сте позволявали на никого да ви ръководи, но чувствата ви често са ви водили до отчаяние.
Дисциплината и законите винаги са предизвиквали омразата ви.
Дочакали сте изключително спокойно края на живота си, тъй като сте открили партньор със сходна душа и с него сте споделяли мечтите си.
Към днешна дата сте изключително независима натура с разностранни интереси. Нямате желание да се установите на едно място и продължавате да търсите нови хоризонти.

От 1 до 19 април, от 8 до 17 ноември
Известен бунтовник
Погледът ви е бил вперен в търсене на мистичното. Веднага, след като сте успявали да разкриете една тайна сте се впускали в разкриването на други. Занимавали сте се с бяла магия, тъй като сте притежавали завидни пророчески способности.
Авторитетните личности не са ви понасяли и поради тази причина никога не сте се стремили да се издигнете до по-високо положение в обществото. Споделяли сте с околните, знанията и опита си. Любовта към околните е била в по-голяма степен духовна, отколкото физическа.
В края на живота си сте предали натрупаните опит и знания на онези, които са имали нужда от помощ.
Животът ви е бил отнет насилствено от ръката на наемник на завистливи хора.
В настоящия си живот сте авторитетна личност, притежаваща изключително критичен ум.
Цените високо мъдрите и чувствителни хора. Бързо можете да разберете с какви хора си имате работа, тъй като сте психолог по природа. Искате пълно отдаване на партньора в любовта, тъй като вие правите същото.

От 1 до 7 януари, от 19 до 28 юни, от 1 до 7 септември, от 18 до 26 ноември
Блестящ интелектуалец
Качествата, които са ви откроявали от околните са били интелект и искреност. Поради гениалния си ум, сте имали изключително много завистници мнозина, от които са се опитвали да ви навредят, но безуспешно.
Вашата интуиция е била завидна. Непрекъснато сте се стремили към нови открития и знания. Хората с плитък ум никога не са привличали вниманието ви.
Чувството ви за справедливост, е било вашето най-силно оръжие.
Проявявали сте огромна взискателност не само към околните, а и към себе си. В края на живота си сте предали натрупаните знания и опит на тесен кръг от избраници.
В настоящия си живот сте дошли с чувството, че сте изпълнили дълга си към човечеството. Успели сте да пренесете голяма част от позитивните си качества, но притежавате много по-висок интелект в сравнение с преди.
Следвате мотото, че искате да разкриете корените на всички тайни. Не прощавате слабостите на околните. Стремите се към съвършени отношения дори и в любовните авантюри.
Често пъти се разочаровате много от партньора си, тъй като не умеете да бъдете достатъчно толерантни и непрестанно критикувате недостатъците му, без да се замислите дори че и вие самите не сте съвършени, пише highviewart.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.