Месечен хороскоп за август 2016

0
286

Ето какво е подготвила съдбата за всяка една зодия през новия месец

Със сигурност всеки един от вас иска да знае какво му е подготвила съдбата. Отговор на този въпрос можете да намерите във вашия месечен хороскоп за август, 2016 година.

Хубавото е, че настоящият месечен хороскоп е благосклонен за преобладаваща част от зодиите. Само три от тях ще бъдат изправени пред сериозни затруднения още в първите дни на новия месец.
За сметка на това пък някои зодиакални знаци ще се насладят на изключително романтичен месец, изпълнен с невероятни изживявания.

Вижте какво е подготвил вашият месечен хороскоп за идните дни:

месечен хороскоп
Ето какво е подготвила съдбата за всяка една зодия през новия месец

ОВЕН
Вие сте една от зодиите, за които месецът не започва по възможно най-благоприятния начин. Още в първите дни от новия месец се очертава конфликт с представител на нежния пол.
Имайте предвид, че сблъсъкът на интереси ще е доста сериозен и за да се предпазите ще трябва да се преборите със сериозно препятствие – вашият егоизъм.
Ако успеете да извоювате тази победа, всичко ще тръгне към по-добро.
По отношение на работата ви, ще ви се разкрие възможност да поискате по-високо заплащане, тъй като дори шефовете ви вече са осъзнали, че сте доста ценен кадър. Не е изключено да ви бъде отказано повишение на възнаграждението, но не бързайте да правите решителни крачки. Проявете още малко търпение и изчакайте по-добро предложение от друго място.
Ако вземете прибързано решение има голям риск да останете без работа.
Обърнете сериозно внимание на здравословното си състояние. Очертават се нови успехи за онези от вас, които се занимават със спорт.
В любовен план нещата са доста стабилни, но не си позволявайте да проявявате егоизъм. Избягвайте обсъждането на отношенията с половинката ви на 12 август, тъй като на този ден конфликтът може да надделее. От 15-ти нататък бъдете особено внимателни с употребата на алкохол. 17-ти август е много подходящ да предложите брак на половинката си, ако все още не сте го направили.



ТЕЛЕЦ
Вашият месечен хороскоп се очертава доста интересен. Още в първите дни на новия месец ще усетите, че успехът е на ваша страна. Изненадващо събитие ще ви даде мощен тласък напред.
Не встъпвайте в преговори. В случай, че вече сте ги насрочили, бъдете подготвени да минат доста трудно, не е изключено и да не доведат до желаните резултати. Ако имате възможност най-добре ги отложете за след 5 август.
На 8 август бъдете особено внимателни с водата. В случай, че сте на морския бряг не си правете експерименти, особено, ако не можете да плувате. Този риск ще остане доста сериозен до края на месеца.
Звездите предупреждават да проявите особено внимание при употребата на спиртни напитки. Не е изключено да ви обземат мисли, които нямат нищо общо с реалността. Най-добре би бил да се въздържите от вземане на решение.
В последните десет дни от месеца късметът отново ще бъде на ваша страна, ако се отървете от вредните навици. Ще успеете да се справите с всяко предизвикателство само ако въведете желязна дисциплина в живота си.

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци новият месец ще ги изправи пред затруднения още в началото.
Не е изключено сблъсък на мнения да предизвика сериозни конфликти. Имайте предвид, че през следващите дни преценката ви няма да е много трезва. Рисковите дни ще продължат до 10 август, след което звездите ще ви се усмихнат и ще имате усещането, че изведнъж всичко ви е тръгнало като по вода.
На най-големи рискове ще са подложени сътрудничеството ви с чуждестранни партньори, пътуванията зад граница и висшето ви образование.
В дните около 20 август се старайте да бъдете водени от морала във всичко, което правите. Дори да ви се разкрие възможност за лесна печалба, най-добре ще е да я пренебрегнете, за да не си създадете допълнителни проблеми.
Ако все пак ви изкуши, бъдете готови на по-късен етап да платите прескъпо за полученото. Дните около 25-и август се очертават изключително спокойни и изпълнени с романтика. Намерете време и се уединете с любимия си човек.

РАК
През август ще можете да намерите решение на всички проблеми, свързани с финансовото ви състояние.
Този факт ще ви позволи да действате спокойно занапред и да покорявате уверено нови върхове в служебната сфера. Задават се доста пътувания до далечни дестинации и ще имате възможност да прекарате повече време в компанията на любимите си хора. В средата на месеца ще имате множество важни разговори и срещи. В това е вашата сила през периода, така че не пропускайте шансовете си. Не забравяйте, че с каквото и да решите да се захванете през настоящия месец, ще пожънете успех. Не пропускайте нито една възможност да общувате с нови хора. Мнозина от тях ще станат ваши верни приятели и сътрудници. Онези представители на зодията, които са самотни, имат големи шансове да открият половинката си точно през тези дни.
За тези, които имат сериозни отношения се очертава възможност да преминат към по-сериозен етап от връзката.

ЛЪВ
В служебно отношение началото на месеца се очертава доста силно за представителите на огнената зодия. Напоследък сте се потрудили здраво и сте успели да си постелете добре, така ме занапред можете да очаквате да пожънете доста успехи. Само за няколко дни ще успеете да напреднете доста.
Най-голям успех ще пожънете в образованието си. Преговорите и сделките с чужденци ще се развият много по-добре от очакваното.
На 4 и 5 август внимавайте с употребата на алкохол, тъй като има сериозен риск да развържете езика си и да разкриете козовете си пред недоброжелатели. Не бързайте да изхвърляте вещи и документи в дните преди 10 август и не приключвайте отношения, тъй като съвсем скоро ще съжалявате за това. От средата на месеца стартира изключително благоприятен период за вас, в който ще имате възможност да се насладите на придобивките от работата си. Не е изключено да ви зарадва неочаквана печалба.
В последните дни от август отново бъдете особено внимателни с употребата на алкохол. Периодът е неблагоприятен за изясняване на отношения. Бъдете особено внимателни зад волана.

ДЕВА
През новия месец ще имате възможността да въведете ред в очакванията и плановете ви за живота. Добре е преди това да направите подробен анализ на всичко, което сте преживели до момента и да изкарате грешките си, за да можете да продължите по-успешно напред.
От особена важност е да съумеете да запазите положителния си поглед за нещата, тъй като той ще ви зареди с енергия и ще ви избави от разочарованието и буксуването на едно място.
Желанията ви ще започнат да се сбъдват още от средата на месеца, но не си позволявайте да изгубите последователността в действията си.
Дори да сте планирали да отдъхнете, опитайте се и през това време да следите какво се случва на работното ви място.
Голяма част от проблемите ви в общуването ще се разрешат по благоприятен за вас начин.
Добре е да обърнете по-сериозно внимание на начина, по който общувате, както и на външния си вид. Не забравяйте, че добрата дума има силата да отвори дори железните порти.
През последните дни на август ще намерите отговорите на много въпроси, които ви терзаят напоследък, дори и на онези, свързани със семейството ви. Най-важната задача ще бъде да възстановите хармонията у дома.

ВЕЗНИ
Месец август ще постави началото на нови цели и желания. Ще искате да направите нововъведения в живота си, за да го превърнете в по-цветен и весел. Не се изненадвайте в първите дни от месеца, ако забележите, че сте станали по-скромни и кротки и нямате желание да контролирате случващото се. Именно тази промяна ще ви даде шанс да преминете към желаното начало.
Опитайте се да отделите повече внимание на самопознанието. Не е изключено да ви споходят силни сънища. Ако ги запомните, можете да ги анализирате на по-късен етап и да ги разгадаете. В средата на месеца на преден план ще излязат събития, свързани с решаването на важни въпроси по отношение на недвижимо имущество.
Не се притеснявайте, тъй като късметът е на ваша страна. Все пак е добре да проявите по-голямо внимание при подписването на документи. Не бързайте да прахосвате парите от неочакван доход, тъй като ще се изпарят преди да се усетите, че е можело да ги вложите в нещо по-стойностно. Най-добре ги внесете на влог и изчакайте по-подходящ момент за употребата им.

СКОРПИОН
Обърнете по-сериозно внимание на чувствата си през първите дни на месеца. Не давайте на чувствата си да изригнат и да ги покажете, преди да сте обмислили всичко внимателно, тъй като в противен случай положението може да стане взривоопасно.
Ваше действие на 3 август, за което силно се надявате да е останало незабелязано, ще ви донесе негативи на по-късен етап. В дните до 10 август можете да постигнете целите си и да подобрите значително финансовото си състояние. Най-важно е да правите нещата колкото се може по-незабележимо и да не разгласявате идеите си, за да не се получи така, че друг да обере плодовете на вашия труд.
Периодът от 10 до 23 август е изключително благоприятен за всякакъв вид интелектуална дейност. Преговорите, които водите, ще пожънат огромен успех. Най-голям успех ще пожънат онези от вас, които се занимават с писане или с издателска дейност.
Последните дни от месеца обещават желаното спокойствие, така че ще имате възможност да си отдъхнете. Най-добре е да стегнете багажа и да заминете за някое тихо местенце, далеч от градския шум и суета.

СТРЕЛЕЦ
За представителите на тази зодия началото на месеца се очертава да е доста романтично. Все пак не отивайте твърде далеч в мечтите си и не забравяйте, че нещата не винаги се развиват с бързината, с която ви се иска. В служебно отношение е добре да бъдете изключително внимателни и премерени в действията си. Направете си труда да имате пълен поглед върху нещата и не възлагайте работата си на други хора, тъй като по-късно вие ще носите отговорността за действията им.
С напредването на дните активността ще се увеличава и се задава невиждан водовъртеж от събития. Интелектуалната ви активност ще остане на висота и отново ще роди доста интересни хрумвания. Не се колебайте да ги превърнете в реалност.
Ако не успеете да задвижите процеса по изпълнението на всички идеи, запишете ги и ги осъществете на по-късен етап.
Ще се повиши привлекателността ви за противоположния пол и ще привличате все повече погледите на околните. Не се увличайте твърде много, за да не се стигне до сериозни конфликти с половинката ви. Имайте предвид, че няма да ви е никак лесно да устоите на изкушението.
Месецът ще бъде незабравим, ако имате силите и възможността да се възползвате от всички приятни моменти, които ще ви поднесе.

КОЗИРОГ
Месецът започва доста обещаващо за вас. Очертава се възможност да постигнете допълнително възнаграждение или да стартирате нова дейност, която ще ви донесе доста по-стабилни доходи.
Това е сферата, в която сте ненадминати и е добре да съсредоточите усилията си именно към нея.
По този начин ще преодолеете по-лесно риска от евентуални конфликти с половинката си. Усилената работа предполага, че следите внимателно физическата си форма. Забравете за спиртните напитки и бъдете особено внимателни при приема на медикаменти, особено, ако са ви назначени наскоро.
В средата на месеца ще имате възможността да се насладите на любовта си. След този период ще ви осенят доста свежи и плодотворни идеи, но е добре да не бавите осъществяването им. В дните до 25-и август любовта ви ще е на първи план, затова ако имате важни въпроси за решаване е добре да ги уреждате след тази дата.
Последните дни от месеца ще са спокойни, с изключение на 28-и, когато рискът от конфликти е доста голям. Опитайте се да проявите сдържаност през този ден и има големи шансове да заобиколите проблемите.

ВОДОЛЕЙ
За вас новият месец започва с много любов. Единственото нещо, което може да помрачи безоблачното ви небе, е ревността ви. Имайте предвид, че нямате повод за ревност, така че се опитайте да бъдете въздържани. Ако мислите, че има за какво да се извините, най-добре е да го направите на 3 или 4 август. До 10-и обърнете сериозно внимание на дейностите, които ви осигуряват напредък.
Работете тихо и не споделяйте намеренията си. Дните от 14 до 15-и август ще са изключително благоприятни за осъществяването на личните ви цели. Всяка дейност, с която се захванете ще е успешна, особено ако е свързана с недвижимо имущество, земя или облагородяване на жилището ви.
Бъдете особено внимателни с прекалената си вглъбеност, тъй като рискувате някой да я разчете като студенина. Не се изненадвайте, ако разберете, че околните ви намират за изключително хладнокръвна личност. Не се обиждайте, а се възползвайте от възможността, която ще ви се отдаде съвсем скоро да покажете колко мил човек сте всъщност.
Не се колебайте да бъдете откровени докрай.

РИБИ
Вашият месечен хороскоп е доста сложен, особено по отношение на първите дни от месеца. Някои о вас ще направят опит да решат проблемите си с помощта на алкохола, което ще доведе до още по-сериозни проблеми.
Това не само, че няма да ви помогне, а ще усложни допълнително ситуацията. Не се самосъжалявайте, а се потопете в работата си и започнете дейност, която, ако реализирате успешно, ще ви донесе много успехи и финансови постъпления.
В дните до 12-и август се въздържайте от вземането на важни решения и не подписвайте важни документи, тъй като няма да оцените реалните ползи за вас.
Бъдете особено внимателни на пътя през целия месец, не предприемайте рискови действия и избягвайте боравенето с остри предмети и присъствието ви на места, на които има струпване на много хора.
Най-добре ще е, ако успеете да избегнете рисковете. Последните дни на август са доста критични и не е изключено да влезете в конфликт със самите себе си. Не се отчайвайте, а се опитайте да хванете правилната посока, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.