Случилото се с Анита Мейзер в ареста шокира цялата страна!

0
312

Анита Мейзер втрещи всички, никой не може да повярва!

Възможно най-шокиращото нещо се случи с Анита Мейзер по време на пребиваването й във варненския арест. Силиконката научи нещо, което срази всички.

Топ новината от днес е, че Ани е бременна, пише в. „Ретро“. Убийцата е узнала за това докато е била зад решетките.

Тя внезапно се е почувствала неразположена и след преглед при лекар се оказало, че ще става майка на 52-годишна възраст.

Шокът става още по-смразяващ и от това, че се предполага, че Анита Мейзер е заченала от Николай Димов само минути преди да го убие.



Анита Мейзер пак втрещи всички
Анита Мейзер пак втрещи всички

Двамата са имали любовен контакт във фаталната нощ, което е доказано. След това се е стигнало до удушаването на фитнес инструктора.

Забременяването на Анита Мейзер може да усложни нещата. В такъв случай има немалка вероятност бизнесдамата да излезе от ареста и да остане под домашна охрана до раждането.

Вече се говори, че близките на Николай Димов няма да признаят детето за негово. Трудно ще може да се направи и ДНК тест, тъй като той вече не е сред живите.

Приятелите на Ники продължават да я винят с цялото си съзнание, че е умишлено умъртвила фитнес инструктора.

Ако все пак Анита Мейзер бъде ефективно осъдена, то тогава става още по-заплетено относно второто й дете. То ще трябва да бъде дадено за отглеждане или на родителите на Николай, или на своята полусестра – дъщерята на Анита.

В обществените среди все още се гледа с недоверие към бременността на бившата Мисис България, понеже тя вече излъга многократно за убийството на мъжа си.

Мейзер подхлъзна следователите на няколко пъти с фалшиви показания за начина на извършване на престъплението, както и за своето алиби.

Именно затова вече малцина вярват на думата й, която се оказа доста недостоверна.

„Дали наистина е бременна, ще се разбере по-късно. След като излъга за толкова много неща дотук, какво й пречи да потърси снизходителност с евентуално свое бебе. Тази жена би могла да направи абсолютно всичко.“ – коментират във Варна.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.