Мариана Векилска „отряза главата“ на Биляна Гавазова!

0
763

Мариана Векилска не се даде на своята колежка и дори я съсипа!

Чаровната Мариана Векилска получи удар от Биляна Гавазова, на който обаче успя да отвърне подобавашо. Бившата новинарка показа на шуменската журналистка, че няма да ѝ даде работното си място.

Биляна се била прицелила в позицията на Мариана в съботно-неделното предаване преди обед. Бившата екранна партньорка на Антон Хекимян започнала да убеждава началството на Би Ти Ви да я вкара в предаването, но не се получило.

В момента Мариана Векилска, Диана Любенова и Жени Марчева се изявяват през уикенда. Гавазова не успяла да намери причина да измести последните две и затова се захванала със свалянето на първата, пише Pik.bg.

Мариана Векилска не се даде на Биляна Гавазова
Мариана Векилска не се даде на Биляна Гавазова

Шуменската репортерка обаче подценила съперницата си. Още щом узнала какво става зад гърба ѝ, Мариана Векилска вкарала в употреба абсолютно всичките си връзки в БТВ и бетонрала мястото си.



Както е известно, Мариана е в медията почти от нейното създаване и се ползва с голям брой поддръжници. Нещо, което по-младата Биляна Гавазова все още няма.

Векилска обаче се оказала по-отмъстителна от очакваното. Тя решила да съсипе Биляна и в момента последната била пред уволнение.

Мариана убеждавала ръководството на Би Ти Ви, че рубриката на Гавазова в „Тази сутрин“ е напълно излишна и носи само разходи на телевизията.

„Тя не знае на какво съм способна, ще я съсипя.“ – беснеела Мариана Векилска по коридорите на БТВ.

Припомняме, че Биляна Гавазова изтърпя грандиозно унижение след завръщането си от майчиство. Вместо да заеме обичайното си място до Антон Хекимян, тя бе пратена в 10-минутна рубрика, в която се обсъжда качеството на храните.

Според запознати, Биляна не искала да се върне като водеща на предаване само заради възстановяване на престижа си, а и заради заплатата. В момента тя получавала едва 2 бона месечно, което за тв средите е нищо. В същото време Мариана Векилска се разписвала срещу 4 хил. месечно.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.