Сензация: Решението на Иван и Андрей предизвика масов екстаз!

0
409

Иван и Андрей решиха нещо, което зарадва хората!

Продуцентите Иван и Андрей ощастливиха хиляди българи с решението си. А то е да подновят едно от най-хитовите си предавания – „Къртицата„.

Двамата възнамеряват да работят по този проект през пролетта. Те ще го започнат след края на „Фермата“.

Христов и Арнаудов са автори на единствените два сезона на „Къртицата“ в България. Те бяха излъчени по ТВ7 през 2013 и 2014 г., но след скандала с КТБ трети сезон не бе направен.

Иван и Андрей връщат "Къртицата"
Иван и Андрей връщат „Къртицата“

Самите Иван и Андрей напуснаха тази телевизия и се върнаха в Би Ти Ви. Там стартираха проекти като „Истински истории“ и „Папараци“, с което сякаш забравиха за „Къртицата“.



Сега обаче продуцентите са решени да върнат шоуто у нас. През последните две години те са получили стотици запитвания от зрители, касаещи именно подновяването на „Къртицата“.

Като причина за липсата на това предаване от родния ефир през миналата и тази година се явяваше дългът, който ТВ7 има към Иван и Андрей. Говори се, че те имат да взимат около милион за втория сезон на шоуто.

Телевизията се разпадна, но продуцентите са получили обещание, че ще си получат парите до края на тази година. Не е ясно как ще стане, но това ще съживи „Къртицата“, която този път ще бъде излъчвана по Би Ти Ви.

„Чакаме едни пари и после веднага правим предаването. Наясно сме, че то беше изключително гледано преди и ще е ценно за нашия ефир.“ – споделят продуцентите.

Припомняме, че „Къртицата“ е може би най-екстремното предаване, което се е излъчвало у нас. То се състои в събирането в база на една общност, която е заставяна да изпълнява определени мисии. Сред тях обаче има един човек, който се явява Къртица, понеже прецаква всички задачи.

Последният сезон на предаването показа, че то може да е много опасно. Тогава Ивайла Бакалова счупи крака си, което я вкара в болница за доста време.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.