ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Миглена Ангелова плаче в Къщата, виж защо!

1
253

Миглена Ангелова показа най-накрая своите чувства!

Ето че и най-хладнокръвният участник във „ВИП Брадър“ може да показва емоции. Миглена Ангелова се разплака в Къщата, с което трогна някои от хората вътре.

Причината Меги да не издържи и най-после да покаже емоция е народната любов, която получава. Тази вечер ще бъде излъчено как тв водещата и Емануела научават, че са спасени от елиминациите в петък благодарение на хората във Facebook.

Това до такава степен трогнало Миглена Ангелова, че тя е изляла немалко сълзи, за да благодари на зрителите. Журналистката наистина се радвала от сърце, че толкова много е обичана от всички навън.

Миглена Ангелова се разплака в Къщата
Миглена Ангелова се разплака в Къщата

Реакцията на Меги е обяснима, защото през цялата си кариера дотук тя отнасяше много критики. Хора, които не я познават лично, я наричаха с какви ли не обидни квалификации. Причината най-често беше фактът, че се е омъжвала четири пъти.



Сега обаче Миглена Ангелова най-после се показа в друга светлина и хората я обикнаха. Коментарите за нея в мрежата са изключително ласкави и неслучайно тя всеки път е номинирана, но и всеки път спасявана.

Това, с което тв водещата се харесва на аудиторията, е нейната директност и прямота, лишена от каквато и да било интрига. Тя сякаш си прави гаргара с останалите в Къщата, а те непрестанно й се връзват.

Сълзите на Миглена са нещо напълно прецедентно за нея в шоуто. Досега тя беше желязната лейди. След като съквартирантите й не успяха да счупят обвивката й, това направиха зрителите на Нова ТВ.

До момента журналистката успява много точно да изпълнява всичко онова, което да я прати на финала. При нея няма фалш, но има стратегия за успех. Вижда се добре, че умее да поставя останалите на място, без това да дразни уважаемия зрител.

В момента Миглена Ангелова изглежда като фаворит за първото място в това шоу. Най-голямата й конкуренция пък сякаш е в лицето на най-близкия й човек вътре – Емануела.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Няма конкуренция тази жена вътре. Точна, ясна, аргоментирана, честна и справедлива. Интелект, ум и характер на бръснич. До такава жена трудно би издържал слаб мъж. Може би това се дължи многбрачието й. Невероятна е! Наистина е желязна лейди! Такава жена става и за президент. Има силата, волята и способността да отстоява твърдо позициите на доброто. Интелигентна и умна.Ерудирана личност. Миглена за мен е победителя в този формат. Всички останали са пародии.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.