Емануела срина Ути Бъчваров: Тук не е дебелариум!

0
505

Емануела продължава войната с Ути Бъчваров!

Красивата попфолк изпълнителка Емануела продължава да води битка с кулинаря Ути Бъчваров. Певицата го напада във всеки удобен миг и това е видно за всички.

Този път номинацията, с която фолк дивата аргументира позицията си, предизвика особен интерес. Тя нападна актьора на тема тегло, тъй като той е закръглен на външен вид.

„Каза за Жана, че това не било санаториум, а аз мога да му кажа, че тук не е дебелариум.“ – с тези думи Емануела се подигра с килограмите на Ути Бъчваров.

Ути и Емануела продължават войната
Ути и Емануела продължават войната

Войната бе започната именно от него още от самото начало на влизането на красавицата в Къщата. Роденият под името Петър кулинар нарече певицата „косатка“, с което я определи за много меркантилен човек.



Това определено нарани хубавицата и тя на свой ред започна с атаките. Първо засегна професионалните му умения по готвене, а после обсъди с Надя и Роро факта, че той няма деца. Сега пък го нападна на тема тегло.

От всичко това дотук губещ е само Ути Бъчваров, който трупа много негативи покрай войната с Емануела, а и цялата чалга. Феновете на този стил и тази певица конкретно са толкова много, че той няма шанс в зрителския вот.

Именно отпадане може да го сполети още този петък. Ути е номиниран за първи път и има реална опасност да си тръгне от шоуто. Това би било още една победа на лагера на Миглена и Емануела срещу „интелектуалците“.

Бъчваров обаче не изглежда като фаворит за напускане на предаването. Той ще се изправи срещу сравнително слаби съперници като Борислав Комсийски, Роро Кавалджиев и Жоро Торнев. Има вероятност обаче да бъдат изгонени двама, тъй като финалът наближава, а хората в Къщата все още са доста.

Проблемите на Ути с теглото съществуват от много години. Още като млад тв водещ той беше закръглен, каквито са и почти всички готвачи. Дали това е негов комплекс обаче, не е ясно.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.