Роро бесен на Вальо Михов, този удар го смаза!

0
784

Вальо Михов срази Роро, направи го на пух и прах пред всички!

Футболният бос Вальо Михов се оказа с доста праволинейни разбирания. Той се обяви против хората с по-различна ориентация в любовта.

Белокосият бизнесмен  показа своите възгледи чрез номинацията си на Роро Кавалджиев. Той го определи като човек, който не може да бъде истински мъж.

„При него има странни вариации. Когато го питаха кого обичаш най-много, той каза Боби. За мен беше стрес, аз сега се усмихвам, ама… И след това каза една жена. Просто има едно раздвоение при него. Всеки има право да живее по начина, по който е роден, по начина, по който се чувства, но аз съм краен в някои неща, сигурно не е правилно.“ – каза Вальо Михов в Изповедалнята.

Вальо Михов смаза Роро
Вальо Михов смаза Роро

Бившият цесекар стигна и по-далеч в думите си. Той намекна съвсем ясно, че нещо с Роро не е наред, щом харесва мъже. Дори Валентин се върна в миналото, за да докаже правотата си.



„Така съм възпитан, Биг Брадър. Навремето имаше регистрация на „обратните“ мъже. Тоест беше нещо крайно недопустимо, лошо. Краен съм в случая тука, защото трябваше да има повече мъжко в Роро, отколкото едно средно положение, мога да кажа като средните селяни.“ – сподели още Вальо Михов.

Оказва се, че бившият президент на БФС е ударил Роро Кавалджиев по най-слабото му място. Именно затова тв водещият в момента изобщо не говорел с Валентин.

За водещия на някогашната телевизия ММ се знае, че харесва мъже, но това сякаш му е създало доста големи комплекси. Близките му твърдят, че той години наред се е срамувал от този факт и неслучайно едва сега в Къщата призна с половин уста истината.

Според слуховете, досега Роро е имал само една сериозна връзка. Тя е била с негов съсед от квартала, който накрая му разбил сърцето.

Говори се, че тв водещият изпълнява мъжката част от любовните ласки с мъжете, но това не е потвърдено.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.