Шок: Коко Динев кара родилката Емилия да го издържа!

0
297

Емилия е принудена да работи, въпреки че има малко бебе!

Бизнесът на Коко Динев не върви никак добре и това принуждава футболният бос да търси варианти за продължаване на високия си стандарт. Изненадващо или не, той го е намерил в жена си Емилия.

Фолк дивата наскоро роди второто си бебе, но по всяка вероятност скоро ще се завърне на сцената. Причината е в нестабилното финансово състояние на семейството й.

Без участията на Еми, които носят сериозни пари, семейният бюджет бил доста по-оскъден. Самият Коко решил да помоли жена си да почне отново работа.

Емилия издържа семейството
Емилия издържа семейството

Както е известно, той държи пловдивското заведение „Кошарите“, но напоследък оборотът в него бил спаднал. Паралелно Динев има и други бизнес начинания, но нито едно от тях не му носело очакваната печалба.



От своя страна Емилия изкарвала по 6 бона само от едно участие. С 2-3 на седмица припечелвала достатъчно за да зависи от нея финансовото бъдеще на семейството.

Изпълнителката на „Нежни устни“ роди миналия месец и все още се възстановява физически. Тя не е като повечето работещи майки, родили своите деца. Еми не получава заплата по майчинство и на практика без участия не прибира никакви пари.

Това я накарало да мисли за бързо връщане към сцената, предвид и незавидното положение на мъжа й в момента. Очаква се то да стане още през ноември.

Както се знае, Емилия и Коко Динев имат две деца. След първото раждане певицата също бързо се завърна в „Пайнер„, което може би отново е било заради безпаричие.

Познати до семейството пък споделят, че Коко само се правел на голям бизнесмен, но същинските пари у дома ги носела Емилия. Футболният бос постоянно бил в заеми и кредити, докато певицата управлявала умело своите доходи.

Именно заради това свое дълбокомислие Еми вече си е уредила и тлъст хонорар за Нова година. Тогава тя ще пее в Боровец, за което се очаква да получи двуцифрена сума.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.