Вижте колко много издава първата буква от името му (V част)

0
287

Някои мъже са истинска мистерия

Четвъртата част можете да прочетете ТУК.

Няма никакво съмнение, че мъжете са странни птици, на които рядко можете да разгадаете какво се върти в главите им. Оказва се, че първата буква от името им, е голям издайник и може да ви разкрие безпогрешно що за птица е той.

Ако искате да научите любопитни подробности за мъжа, на който сте хвърлили око, е достатъчно да знаете само първата буква от името му. Открийте я в следващите редове и прочетете характеристиката.

Е, запретвайте ръкави и разгадайте тайните му. Ето ги и тях:



името
Някои мъже са истинска мистерия

Ц
Първата буква от името на тези представители на силния пол издава, че не са от хората, които се задържат дълго време на едно място. Имайте го предвид, ако възнамерявате да се обвържете с него.

Ч
Ако името на мъжа започва с буквата Ч, това е знак, че е изключително приветлив човек или казано с други думи – човек от народа.
С него животът ви ще е песен.

Ю
Почти е невъзможно тези мъже да бъдат разгадани. Никой не е в състояние да разкрие мислите, които се въртят в главата им. С тях трябва да сте постоянно нащрек и в очакване.

Я
Стойте настрани и изчакайте той да се престраши да направи първата крачка. Ако вие поемете инициативата, бъдете сигурни, че ще си плюе на петите и ще избяга възможно най-далече, пише zajenata.bg.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.