Невероятно: Тази вкусотия е пред вас само след 25 минути! (супер рецепта)

0
823

Направете си тази вкусотия и няма да съжалявате изобщо

Предлагаме ви една бърза рецепта за чудна вкусотия, която може да имате на трапезата си само за нищо и никаквите 25 минути. Толкова апетитно става, че ще искате да я правите отново и отново.

вкусотия
Чудна става тази вкусотия и се прави лесно като детска игра. Няма да съжалявате ако я опитате

Трябват ни шест малки хлебчета, шест яйца, 150 грама шунка, 150 грама кашкавал, подправки според вашия вкус.

Първо трябва да разрежем върха на хлебчетата и после да ги издълбаем така, че да се получи малка дупка в тях. След това трябва да натъпчем хлебчетата с парчета от нарязаната вече шунка.

Отгоре им поставяме и парче от кашкавала, а за тотален завършек чукваме най-отгоре и по едно яйце. Поръсваме и с подправки, разбира се, но видът им зависи изцяло и само от вашите лични предпочитания.



Готовите и вече напълнени хлебчета ги поставяме във фурната, където се запичат на температура от 200 градуса за не повече от 15 минутки.

Докато ги чакате да станат, може да си спретнете и една салата за гарнитура – още повече ако пълнените хлебчета ще ги консумирате на вечеря, а не на закуска.

Ето едно чудно предложение, което е хем бързо, хем лесно и хем евтино. Дори и да сте преди заплата, изморени от работа, тази вкусотия може да я приготвите за близките си и да ги зарадвате.

Пожелаваме ви добър апетит и до нови срещи с нашите и ваши вкусни рецепти!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.