Ето това са изпитаните средства за защита срещу лош късмет!

0
644

Негативната енергия влияе на цялостното ни състояние и настроение, затова трябва да се научим да се защитаваме срещу лошия късмет

Лошият късмет често е причинен от черна енергия, изпратена към нас от хора, които ни завиждат, които ни мразят и ни се гневят, които са депресирани и страдат. За да се справим с тази генерирана отрицателна енергия е необходимо да знаем следните съвети, пише Съновник.

късмет
Използвайте тези средства срещу лош късмет

Някои растения успяват да се „противопоставят” на лошия късмет. Те ни помагат да се справим с негативната енергия – това са босилек, алое, карамфил, канела, евкалипт, копър, розмарин, лайка, тамян, мащерка, чесън, жен-шен.

За да подобрите енергията в своя дом, поставете тези билки в съдове по секции, маси, первази на прозорци, шкафове. Трябва да знаете, че, за да има ефект, е необходимо да подменяте растенията на около два месеца. Това е нужно, тъй като билките събират лошата енергия и тя трябва да бъде изхвърлена.

Друг катализатор на добра енергия в нашия дом е морската сол. Ако във ваната си сложите морска сол, и към нея добавите 10 капки евкалипт или лавандула, това ще помогне на изчистване на болната енергия от нашето тяло.



Всички знаем, че полускъпоценните камъни също изчистват лошия късмет. Например, аметистът директно отразява негативната енергия, ахатът пречиства ума ни, смарагдът ни помага да преценяваме точно хората и да отделяме внимание само на истинските хора.

Ако изпитвате страх без видима причина, то задължително трябва да носите на врата си висулка от кварцов кристал. Безцветната му същност попива лошата енергия, причинена от неистовия страх, който раздира душата ни, и не позволява да му се отдадем.

Срещу лош късмет помага и поставянето на чаша чиста вода вечер до леглото ни. Сутрин, щом станете от сън, трябва да изхвърлите водата и добре да измиете съда. Вечер отново поставяйте чашата вода, за да изчиства съня и подсъзнанието ви.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.