Борислав Комсийски ляга с Емануела до часове!

0
618

Емануела и Боби ще бъдат новата светска двойка!

Пазарджишкият ерген Борислав Комсийски падна в плен на ослепителната Емануела. Двамата продължават да бъдат близки и след „ВИП Брадър“, което може би не е изненада за никого.

Според слуховете Еми и Боби ще консумират любовта си всеки момент. Те все още не са успели да останат насаме, а просто са пили кафе, на което са си изляли истинските чувства.

Както е известно, романсът между тях започна благодарение на една мисия, поставена от Биг Брадър. Двамата трябваше да се правят на влюбени пред останалите в рамките на една седмица.

Емануела и Борислав се загаджиха след "ВИП Брадър"
Емануела и Борислав се загаджиха след „ВИП Брадър“

Мисията имаше противоречив успех, понеже половината от Съквартирантите се заблудиха, а останалите – не. Вторите бяха пратени в Лудницата, което настрои някои срещу Боби, какъвто бе случаят с Валентин Михов.



Впоследствие Емануела и Борислав продължиха флирта помежду си, но останаха само приятели. До оставането в Къщата обаче.

Говори се, че откакто са навън, двамата се чували непрестанно и се уговаряли за истинска среща. Тя се очаква да стане всеки момент.

Боби е истински джентълмен. Той доказа в Къщата, че е от добрите момчета. Възпитанието му му навлече немалко критики, обвиняващи го в пасивност в шоуто.

Бизнесменът разкри публично, че не иска жена с деца и точно това го спира за връзка с Емануела. След това обаче той се сближи още повече с певицата и сякаш възгледите му се преобърнаха.

От своя страна фолк дивата търси именно мъж като Боби за свой трети съпруг. Той е много заможен, мил и симпатичен. Освен това вече е и неин приятел, което улеснява още повече нещата.

Двамата вече спаха заедно, като останаха съмнения, че под чаршафите се случи и нещо друго. Ако тогава не се е случило обаче, сега то изглежда неизбежно.

Майката на Борислав каза на финала, че одобрява Емануела за снаха. Така че времето ще покаже дали ще се получи една истинска любов между младите брадъри.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.