Изумително: Древна тибетска рецепта чисти кръвта, предпазва от рак! (И лекува още болести)

1
473

Тибетска рецепта от древността действа уникално на организма

Тибетска рецепта спасява от рак, чисти кръвта, повишава имунитета. Старата тибетска рецепта прави истинско чудо с нашето здраве. Тази формула от древен Тибет е позната от хората от преди хиляди години.

Тя е уникална и лесна за изпълнение. Освен това дава възможност да не взимаме скъпите и не толкова полезни лекарства, които допълнително затлачват нашия организъм.

Тибетска рецепта лекува безотказно
Тибетска рецепта лекува безотказно

В това се кълнят всички, които вече са я изпробвали. А това са стотици хора по света, които наистина са се почувствали като преродени, след като вече са я пили.

На пръв поглед лесна за изпълнение и удивително простичка, тя наистина предпазва организма от вредните влияния и съвременните болести, бич на съвремието ни.



Едва ли има човек на планетата, който да не знае или поне да не е чувал, за тайните сили и чудотворните отвари, и лековити смеси на монасите от Тибет.

А ето и как се приготвя специалната смес. За целта ни са необходими само един килограм лимони и 300 г стар лук. Лимоните се измиват, а лука се обелва от външната обвивка.

След което продуктите се нарязват. На котлона сме поставили да заври вода, като слагаме и парченцата във врящата течност.

Оставаме ги да поврат 15-на минути. След това ги сваляме от котлона, като оставяме продуктите да се киснат още 15-на минути. И накрая прецеждаме отварата. Изсипваме течността в буркани с винтови капачки.

Това количество разпределяме да го изпием в продължение на 25 дни. Взимаме всяка сутрин, най-малко половин час преди хранене, по една малка ракиена чашка. След като сме пили толкова дни, можем да направим почивка от десетина дни. Ако искате след това, може да повторите процедурата.

Така направената тибетска рецепта, освен благоприятна за гореизброените болести, гарантирано засилва имунната система. Освен това отварата предпазва от вируси и настинки, изчиства черния дроб и жлъчката. Гарантирано помага!

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.