Анита Мейзер предприе стъпки за своето освобождаване, вижте!

0
268

Анита Мейзер вече мисли как да излезе от ареста!

Убийцата Анита Мейзер вече мисли как да се спаси от затвора. Въпреки че още не е осъдена и продължава да лежи във варненския арест, миската е предприела стъпки за своето оневиняване, пише „България днес“.

Ани вече е пуснала в продажба три свои апартамента в морската ни столица. Сред тях е и жилището, в което уби Николай Димов през лятото.

Именно то е пуснато на най-ниска цена, понеже в него се е състояло убийство. Анита Мейзер искала да се отърве от него на всяка цена и била готова дори да загуби доста пари, само и само да го продаде.

Анита Мейзер
Анита Мейзер

Според източници, Мисис България прави всичко това с цел събиране на пари, които да вложи в своето освобождаване. Тя има намерение да плати за независими експертизи, които струват ужасно скъпо.



Другото, за което й трябват много пари, са адвокатските хонорари. Ани започнала действия по събирането на най-добрите в занаята.

Тя ги търсела не само в България, но и в чужбина. Дори се очаква от САЩ да пристигнат истински експерти в адвокатския бизнес.

Припомняме, че Анита удуши съпруга си през месец август. В миг на страст между двамата Николай Димов почина задушен от конски опашки.

Защитата пледира единствено и само за непредумишлено убийство, което да я направи невинна. Тъй като се твърди, че жертвата се е съгласила доброволно на оковите си, шансовете на обвиняемата не са малки.

Върху Мейзер обаче лежат цели две обвинения, което усложнява ситуацията й. Освен за убийство, срещу нея тече дело и за опит за подкуп на полицейско лице.

Ако за първото има вратички в закона, то за второто изглежда всичко категорично, а именно ефективна присъда.

Анита Мейзер обаче не се предава и вкарва в употреба всичките си пари, за да не влезе в затвора.

Тя дори е поискала помощта на баща си, с когото беше в лоши отношения преди това. Той й дал прошката си и в момента управлява делата й навън.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.