Знаците, които ни дават домашните животни (Разчитаме ли ги?)

0
579

Знаците, които ни дават домашните животни са много

Знаците на нашите домашни любимци говорят много. Стига да можем да ги разчетем. Ако колите домашно животно, добре е там да не присъства неговия стопанин. В противен случай може зло да сполети къщата. Пуйките къпят ли се прахта, това е знак, че времето ще се развали. Чуете ли кон да цвили, в този ден ще имате много късмет.

Знаците, които ни дават домашните животни, разчитаме ли ги?

Черна крава погледне ли през прозореца на къща и там има болен, той ще оздравее много трудно.Никога не питайте стопаните колко мляко дава кравата им.

Защото това е сигурен знак, че скоро може да пресъхне. Ако на говедото се чупи рога, той моментално да се хвърли в кладенеца. Защото иначе, ако това не се направи, животното ще се разболее и може дори да умре.

Трицветната котка в дома ви ви пази от пожар. Ако черна котка ви пресече пътя, хвърлете сол през лявото си рамо, за да неутрализирате лошата прокоба.



Ако мацето се качи на масата и не мърда, някой от семейството ще се разболее. Болест очаква и този, на чиято възглавница винаги отива да спи и мъркащото животинче.

Ако котката лежи с муцуна на изток-времето се подобрява, спи ли на запад-очакват ни студени дни. Драска ли по вратата, това означава ветровито време. Лежи ли глезаната с краката нагоре, да й се вижда корема, гарантирано времето се подобрява.

Ако стои и се полюлява, значи стопанина заминава за дълго.Още са знаците, които ни дават домашните животни със своето поведение. Бият ли се кокошките, това означава добри новини. Кудкудякат ли, без да спрат, това означава едно-времето се разваля.

Ако всички пернати се разкудкудякат в хор, значи в дома ще има голяма караница. А ако издават звуци, подобни на кукуригане от петел, това означава, че някой от къщата ще се разболее, но бързо ще се възстанови.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.