Бръчките по лицето? Те са „географска карта” за здравето ни (Част втора)

0
343

Бръчките по лицето не показват единствено, че стареем

Бръчките по лицето са като географска карта за нашите органи и системи в тялото ни. Те не само бележат галопиращия ход на годините ни, но и показват от какви болести страдаме или ще се разболее.

Бръчките по лицето издават много неща

Бръчките определено ни дават сигнал за това, което застрашава здравето ни, категорични са и спецовете.

Изследователи наистина са стигнали до изводите, че бръчките по лицето и брадичката ни разкриват в какво състояние са нашите вътрешни органи и важни системи.

Бръчка във формата на мостче над горната ни устна показва, че сте податливи на различни алергии.Разкрива още и какво е либидото ни. Означава, че желанието ви са секс е понижено или обратно-прекалено завишено.

Бръчките в ъглите на очите говорят за весел живот.

Обаче разкриват също така, че човек може да има проблеми с очите и те се образуват заради прекаленото фокусиране в пространството.

Кръгове и сенки под очите са в резултат от недоспиване. Но и са първи признаци за нарушена функция на бъбреците.

В някои случаи тъмните кръгове разкриват проблеми със сърцето и черния дроб.Бръчките под очите във формата на полумесец сигнализират за проблеми с пикочния мехур.

Чувствителна кожа по бузите са знак, че имаме храносмилателни проблеми. Повече витамини и хранителни вещества приемайте в този случай.

„Усмихнати линии” отстрани на носа говорят, че много се смеете. Но също и сигнал за проблеми със стомашно-чревния тракт. Имате и слаб панкреас, затова хапвайте повече грозде, спанак, моркови, червено цвекло, боровинки, череши, чесън.

Ако гънките продължават от носа до брадичката означава, че имате язва на стомаха или дванадесетопръстника, колит, гастрит или колит.

Множеството бръчки по скулите разкриват слаб стомах и проблеми със задстомашната жлеза.

Напречната бръчка по брадичката говори, че имате застой в черния дроб или малкия таз. Ако тя пък ви изтръпва често, тогава посетете кардиолог, защото може да става въпрос за проблеми със сърцето.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.