Само за 45 минути: Този благ и вкусен сладкиш е пред вас! (лесна рецепта)

0
238

Този сладкиш става чудно вкусен и е предпочитан десерт сред много домакини

Предлагаме ви рецептата за един бърз и вкусен сладкиш, който се прави само за 45 минутки. Няма начин да не ви допадне, защото е страшно благ и се топи в устата.

сладкиш
Чудно вкусен става този сладкиш

Трябват ни четири яйца, 125 грама масло, чаша и половина брашно, чаша и половина захар, 250 грама сини сливи – пресни или от сладко от сливи, ванилия, бакпулвер.

Първо трябва да си разбием мекото масло със захарта така, че да се получи една гладка и пухкава смес. После добавяме към тази смес брашното, заедно с ванилията, яйцата и бакпулвера.

Разбиваме хубаво всичко това, докато не видим, че сме получили напълно единна и хомогенна смес. Тази смес после я изсипваме в намаслената преди това и набрашнена тавичка.



Разпределяме отгоре парчетата от сините сливи и накрая не ни остава друго, освен да пъхнем този вкусен сладкиш да се изпече във фурната.

Необходими са му само около 25 минутки, а температурата на фурната не бива да е по-висока от 180 градуса. Когато тази вкусотия е готова, не я нападайте веднага, а я оставете да изстине малко.

Тогава става три пъти по-вкусна и направо се разтапя в устата. Този сладкиш със сини сливи може да го направите по всяко време за семейството си, защото е наистина лесен и бърз.

А и ви съветваме да го поднесете на приятелки или съседки, дошли на сладка приказка и на кафе. Със сигурност ще им спечелите овациите и няма да пропуснат да попитат за рецептата.

Пожелаваме ви да си подсладите душичките с огромно удоволствие и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.