Носителката на „Оскар“ Ема Стоун: Изживях ужасен момент!

0
229

Ема Стоун, която стана най-добрата акриса за 2016 година, не може да се радва на наградата си!

Красавицата Ема Стоун би трябвало да лети в облаците от щастие, но нищо подобно. Въпреки че спечели „Оскар“ едва на 28-годишна възраст, актрисата чувства звездния си миг като помрачен.

Ема проговори за огромния гаф, който беляза тазгодишната церемония. Както е известно, получи се голяма издънка, тъй като първоначално за номер едно бе провъзгласен „Ла Ла Ленд“, но после се оказа, че победител при филмите е „Лунна светлина“.

„По-унизителен момент в живота си не съм изживявала.“ – твърди Ема Стоун.

Тя самата грабна „Оскар“ за „Ла Ла Ленд“. Нещо, което трябва да я изпълва с гордост, понеже партньорът й в мюзикъла Райън Гослинг остана само с номинацията си.



Ема Стоун
Ема Стоун вече е на върха в киното

Според информациите, всички от екипа на „Ла Ла Ленд“ се чувствали много унизени. Продуцентите вече бяха започнали речта си, когато се оказа, че всъщност не печелят.

Самата Ема Стоун е сред водещите актриси в света през последните години. Тя обаче не е очаквала чак да й бъде връчен „Оскар“, тъй като все още е твърде млада.

„Явно за върха няма възраст. Ема показа, че умее да поема предизвикателства. Затова спечели наградата.“ – пишат в САЩ.

„Ла Ла Ленд“ обра цели 6 награди при 14 номинации. Въпреки че официално „Лунна светлина“ стана номер едно за миналата година, мнозина ще запомнят именно мюзикъла като най-атрактивния филм на 2016 г.

Освен „Оскар“, Ема Стоун вече има зад гърба си „Златен глобус“ и наградата на БАФТА. Тя постигна всичко в тази професия и това не е чудно, тъй като е на екран от 16-годишна.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.