Когато се намесвате със съвети за добро, ето какво получавате! (Никак не е добро, защото…)

0
231

Когато се намесвате със съвети или добро, не получавате такова

Съвети за добро не винаги ви носят положителен ефект.Съвети за добро имат непредсказуем ефект върху вас. Защото така частично поемате кармата на този, на когото сте ги дали. Без той да ви ги поиска. Така също и уроците, които той самият трябва да изучи, отработи или научи. Но сам, а не с чужда помощ.

съвети
Даването на съвети не винаги е полезно

Съвети за добро не са препоръчителни, защото…..Те може да са полезни и необходими, но са дадени даром. А не са получени чрез личен опит, страдание, загуби или с молба към висшите сили. В този случай те първо не се ценят. Или има още по-голямо препятствие.

Защото може да получите „въпрос” от висшите сили. Те ще ви попитаj дали вие сте толкова съвършени, че да давате съвети на друг. И абсолютно ли ви е ясно на кого да ги давате и какво му е необходимо на този, който ги получава от вас.

Висшите сили ще видят, че се намесвате в божественото провидение. И веднага ще ви проверяват вас самите. Ще ви изкушават, ще започнат да ви проверяват с различни изпитания, да ви изпращат ситуации, които да отработвате. Уверени ли сте, че ще издържите всички изпити с шест?



След като установявате контакт с някого, вие давате своята енергия и получавате неговата. Устроени сме така, че комуникациите ни развиват. Но има хора, чиято енергия може и да ви навреди.Или обремени, попречи или заблуди.

Съветите за добро не са полезни и в следния случай. Когато човек се намира на свое, определено ниво на развитие. Тогава той получава съответните вибрации, хора и информация. Ако някой не е привлякъл нещо, това означава две неща.

Първото е, че трябва да израсне или да отиде на определено ниво, за да го получи. Но това не решавате вие, а космическите сили. Вселенският разум и божественото проявление.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.