Фарма мафията трепери: Тези домашни лекарства ги има във всеки дом!

0
293

Тези домашни лекарства ги има всеки

Тези домашни лекарства са във всеки дом. Мафията от аптеките трепери. Защото с домашни средства лекуваме различни болести. Неприятната миризма на краката може да се премахне лесно. С напоена с водка кърпа тя мигновено изчезва.

Тези домашни лекарства ги има всеки

Бадемите лекуват главоболието. Само двадесетина от тях и болката изчезва. А ако си ги хапвате редовно, тогава няма да страдате от тази неприятна болежка.Домашно лекарство е и киселото мляко.

То премахва лошия дъх и пърхота. То овлажнява скалпа, а бактериите в него предотвратяват неприятната миризма в устата ни.Ментата също е уникално лекарство. Тя премахва акне по лицето ни. За целта е необходимо само да да се накълца ситно и да се постави на засегнатото место. Действа срещу възпалението.

Топче за тенис отпуска уморените крака. Освен това на стъпалата се намират точките, отговорни за вътрешните органи по нашето тяло. Действа оздравително и възстановяващо.



Масло от карамфил помага при болка в зъбите. Спира болката за определен период от време, тъй като е аналгетик.

Зехтинът действа добре при бръчки и петна.Богат е на антиоксиданти и заради това действа против тези белези на остаряването. „Течното злато” е благословия за козметиката като цяло.

Лъжица захар под езика спира хълцането. Захарта действа на нервите, които пращат сигнали до мускулите. А те до диафрагмата, която отговаря за хълцането.Домашно лекарство е и лимона и маслините.

Няколко пъти преди да потеглим на път, няколко маслини премахват гаденето. Не повръщаме и когато смучем лимон. Ябълка преди път също се оказало ефективно лекарство. Музиката пък намалява кръвното налягане. Освен това приятните мелодии действат благотворно и на сърцето.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.