Не сте яли такава: Билкова супа за чудо и приказ! (не само вкусна, но и хипер полезна)

0
589

Тази билкова супа е просто уникат, нещо невероятно

Предлагаме ви рецептата за чудна билкова супа. Прави се лесно и бързо, а е не само страшно вкусна, но и много, много полезна. Идеална е за пролетта и дните, в които трябва да заредим организма си с енергия след зимата.

билкова супа
Разкошна, бърза, вкусна и много полезна билкова супа – непременно я опитайте

Трябват ни един литър пилешки бульон, 300 грама нарязан магданоз, коприва, целина, 30 грама брашно, едно яйце, черен пипер, оцет, сол на вкус.

Тази билкова супа се прави толкова лесно, че чак е смешно. Обзалагаме се, че ако я дадете на детето си, то също ще се справи чудесно с нея и ще ви нагости подобаващо.

И така. Първо трябва да си нарежем целината, магданоза и копривата, а после да си ги сварим заедно с брашното. Посоляваме и добавяме черния пипер на вкус.



Накрая в супата се слага кисело мляко или оцет – по ваш избор според вкуса и предпочитанията ви. Застройва се с тях и яйцето, и е напълно готова за консумация.

Вкусната супичка се прави само за половин час, че и по-малко дори. А става нещо невероятно. Много апетитна, а и страшно полезна, защото съдържа само ценни за организма и за сезона съставки.

Сега, когато сме се лишили от витамини, минерали и други важни елементи покрай зимното хранене, е точният момент, в който да презаредим тялото си.

Два пъти ядене на тази супа и няма да имате помен от пролетната умора. Ще се почувствате пълни с енергия и сили, което мнозина от нас си въобразяват, че ще постигнат чрез скъпите химии по аптеките.

Зарежете ги и заложете на истински полезното, на даровете от природата. Ще видите, че ще останете повече от доволни. И… приятно заситени.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.