Ето какво означава, ако ви гони глад за сладки, солени или кисели храни

0
248

По този начин организмът ви сигнализира, че нещо не е наред

Безспорно всеки човек има своите любими храни. В следващите редове ще ви разкрием какво означава гладът за определени храни.

храни
По този начин организмът ви сигнализира, че нещо не е наред

Така например, ако изпитвате повишен апетит за солени продукти, то това е знак, че организмът ви страда от възпаление в урогениталната система. Разбира се диагнозата не може да се сложи просто така, но е добър повод да потърсите специализирана помощ.

Ако сте от хората, които поглъщат прекалено много сладки храни, то със сигурност знаете, че това не е нормално. Този повишен апетит към сладко е начинът, по който организмът ви казва, че сте достигнали до нервно изтощение. Чрез повишения прием на глюкоза, той се опитва да презареди батериите.

Ако пък напоследък ви гони повишен апетит за сурови продукти, то това може да е симптом за наличието на гастрит или пък проблеми с черния дроб. Факт е, че в необработен вид храната облекчава стомашните спазми. Вероятно именно поради тази причина налитате на суровите храни.



Онези от вас, които наблягат на кисели храни, се нуждаят от стимулиране на жлъчката или черния дроб. Добавете лимони или боровинки към менюто си, ще се почувствате по-добре, пише gotvach.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.