Start Menu за Windows предстои да се завърне

0
262

Една добра новина за потребителите на Windows, които страдат от липсата на Start Menu

Всички потребители на Windows 8.1 останаха разочаровани от липсата на Start Menu. Те искрено се надяваха, че при втория ъпдейт на Windows това ще се случи, но уви.

Обаче IT специалистите ни успокоиха с новината, че все пак Start Menu ще има, когато влезе в експлоатация новата версия Windows 9.

Windows
Start Menu за Windows предстои да се завърне при нас

Близки източници на ZDNet  съобщили, че все още работата по новия изглед на Start Menu и неговата функционалност не може да приключи. Специалистите продължават да разработват системата и се надяват да приключат в началото на следващата 2015 г.

По информация, която открихме в http://hicomm.bg, Мери Джо Фоули уведомява потребителите на Windows, че те ще останат доволни от Windows Threshold или както е по-известен с името Windows 9.Специалистите обещават и новото Start Menu да бъде удобно за работа. То ще има 2 колони – лява и дясна. Лявата част няма да се различава от предишните версии, с които бяхме свикнали да работим от  Windows 95 до по-новите версии.

Дясната част ще бъде различна. От IT компанията разкриха своята тайна – вдясно ще има живи малки плочки, които приличат на  уиджети.

Ние познаваме и използваме уиджeти при новите  мобилни устройства на Android, например.

Благодарение на използваните уиджети, ние потребителите си осигуряваме бърз и директен достъп до най-често използваните от нас приложения и други настройки.

С помощта на малките уиджети, ние можем да персонализираме екрана на нашето мобилно устройство по подходящия начин.

Предполагаме, че  в дясната половина на Start Menu в Windows 9 отново ние ще определяме разположението на уиджетите според нашите нужди и естество на работа.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.