На Рождество писателят Христо Нанев за живота и прераждането (ВИДЕО)

0
461

Рождество е! Писателят Христо Нанев отговори на въпросите на зрителите на култовото предаване, за да разясни някои любопитни моменти относно живота и прераждането

На Рождество Божият Син влиза в човешка плът, за да може като човек да живее сред хората и да ги научи на новата мъдрост, която ние не можем да знаем, понеже тя е Божествена.

Когато Синът Божий изпълни своята мисия, той беше първо разпънат на Кръста, после Възкръсна, като по този начин победи смъртта и накрая се Възнесе в Небесата.

Ние сме обикновени хора и не можем да се похвалим с преживяванията на Иисус Христос, нито с мъдростта, която е носил, но всеки един от нас се ражда и умира.

 

nanev
Писателят Христо Нанев говори за живота след живота преди Рождество

Какво се случва или може да се случи с един жив човек тук на Земята, всеки от нас е наясно.



Но какво се случва оттатък – за това разбираме от писателя Христо Нанев, който участва като специален гост в много от предаванията на „Въпрос на гледна точка“.

Редовните зрители научихме много интересни и неподозирани неща за невидимите човешки души, които влизат във видимата човешка плът, за да живеят на Земята, а после да се приберат обратно в своя истински дом.

Последното видео, в което писателят Христо Нанев отговаря на писма на зрителите можете да изгледате ТУК.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.