Бомбата избухна: Адолф Хитлер е още жив, вижте го!

0
561

Адолф Хитлер е жив, твърдят в Аржентина!

Истинска бомба избухна в Аржентина. Мъж на име Херман Гунтерберг твърди, че е Адолф Хитлер. Той казва, че в момента е на 128 г. и е прекарал последните 72 години в криене.

Адолф Хитлер
Това ли е днешният Адолф Хитлер?

Според неговите думи, през 1945 г. Фюрера не е умрял, а е емигрирал с фалшиви документи в Южна Америка. Нещо, което от доста години се обсъжда като вариант за смъртта на нациста.

Гунтенберг разкрива още, че едва сега е решил да се покаже пред света, тъй като миналата година израелските тайни служби са прекратили издирването на нацисти. Затова той вече е спокоен, че няма да бъде арестуван, ако бъде узната истинската му самоличност.

Адолф Хитлер има намерение да издаде автобиографична книга, коато ще излезе на пазара през септември. В нея той ще разкрие подробности за живота си и ще стане ясно какво се е случило с него след Втората световна война.

„За мен се изписаха и изговориха какви ли не глупости. Истината е, че не съм направил и половината от злодеянията, в които ме обвиняват. Възползват се само защото изгубихме войната, но ако бяхме спечелили, щеше друго да се говори сега.“ – смята мъжът, представящ се за Хитлер.



Разбира се, в неговата версия се съмняват мнозина. Причината не е толкова в това, че може да е Адолф Хитлер, а че физически това изглежда невъзможно, тъй като става въпрос за възраст от 128 г.

Мистерията около смъртта на Хитлер витае от много години. Главната причина в съмненията са, че тялото му така и не бе подложено на аутопсия, за да се докаже, че е той.

Дали този господин наистина е Фюрера, предстои да разберем. Факт е, че има много загадки около гибелта на Адолф Хитлер, но съществува вариант просто този човек да търси популярност и пари от книгата, която ще издаде. Дали е така, скоро ще бъде доказано.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.