Скандал! Годжи ще бие Юксел Кадриев

0
371

Годжи е бесен на Юксел Кадриев и смята да получи възмездие, поне малко!

Георги Милчев – Годжи и Юксел Кадриев се хванаха за гушите. Двамата се превърнаха от близки приятели и съдружници в смъртни врагове.

Годжи и Юксел Кадриев
Годжи е бесен на Юксел Кадриев

Причината в такива случаи може да бъде или жена, или пари. Тук е второто, при това много пари.

Басистът от „Шоуто на Слави“ е затънал до шията, след като стана ясно, че дължи 50 хил. лв. на стадион „Георги Аспарухов„. Тези пари са натрупани от неплатени наеми, ток и вода за залата по бойни изкуства „Канку“, в чийто управленски съвет е Годжи.

Юксел Кадриев е бил негов съдружник допреди 3 години. През 2014 г. новинарят решил да напусне „кораба“, тъй като закъсал с гърба и вече не можел да посещава активно тренировките на клуба.



Преди няколко месеца Годжи получил уведомление, че дължи 50 бона на стадиона. Тогава той моментално потърсил Кадриев, тъй като голяма част от сумата била направена през годините, в които двамата са били съдружници. Журналистът обаче веднага отрязал музиканта и му казал да се оправя сам.

Това, разбира се, вбесило жестоко Георги Милчев и той се зарекъл да си търси правата пред съда. Навсякъде разправял, че само да види някъде Юксел, ще му покаже нагледно някои хватки от каратето.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.