Уникално! Звезда от „Гласът на България“ получи огромно признание

0
323

„Гласът на България“ излъчи огромен талант, който обра всички точки!

Милена Цанова се оказа на седмото небе, след като узна какво се е случило след участието й в „Гласът на България„. 17-годишната певица получи най-голямото признание в живота си.

Милена от Гласът на България
Огромно признание за Милена Цанова от „Гласът на България“

Червенокосата чаровница вече е една от любимките на великия британски певец Оливър Сайкс. Той написа в интернет, че би му се искало да пее добре, колкото Милена.

Солистът на Bring Me the Horizon очевидно е изгледал записи от изпълненията на тийнейджърката в „Гласът на България“ и е останал приятно удивен. Чест му прави, че талантът й веднага е бил отразен от него.

Милена Цанова беше в отбора на Камелия, но отпадна в третия етап на шоуто. Нейният глас е много специфичен и това се харесва на публиката.



Тя остана на косъм от големите концерти, но пък съдбата й се отплаща сега с голямо признание. Признание, за което мечтае всеки млад изпълнител.

Дали Оливър Сайкс ще потърси Милена за съвместен проект, не се знае. Факт е обаче, че дори и само с този свой пост в мрежата той зарадва едно младо момиче и му вдъхна самочувствие.

Милена Цанова учи в музикално училище. Нищо чудно да я видим като голяма звезда, след като завърши.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.